Στέφανος Τσιτσιπάς – Paula Badosa: Ρομαντική απόδραση στο Ναύπλιο μετά την επανασύνδεσή τους

    Ημερομηνία:

    Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Paula Badosa μπορεί να πήραν την απόφαση να χωρίσουν για λίγο, ωστόσο ο έρωτάς τους ήταν τόσο δυνατός που οι δύο τενίστες είναι και πάλι μαζί και αγαπημένοι.

    Οι δυο τους βρέθηκαν στην Ελλάδα για μια ανάπαυλα ξεκούρασης πριν επιστρέψουν και πάλι στην αγωνιστική δράση.

    Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Paula Badosa μετά την άφιξή τους στις αρχές της εβδομάδας στην Αθήνα, έκαναν ένα ταξίδι αστραπή μέχρι το Ναύπλιο για να ξεκουραστούν και να αφιερώσουν χρόνο ο ένας στον άλλον.

    Οι δυο τους δεν επέλεξαν για τη διαμονή τους ένα από τα γνωστά ξενοδοχεία του Ναυπλίου, καθώς επιθυμούσαν να απομονωθούν. Ωστόσο, έγιναν αντιληπτοί από κατοίκους της πόλης που τους είδαν σε κεντρικό δρόμο. Ντυμένοι σπορ και αρκετά χαλαροί και ευδιάθετοι, απόλαυσαν την απογευματινή τους βόλτα, ενώ χαιρέτησαν όσους τους αναγνώρισαν και τους καλωσόρισαν στο Ναύπλιο.

    Αυτά που τους ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που τους χωρίζουν, και έτσι ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Paula Badosa περνούν ένα διάστημα που το αφιερώνουν στη σχέση τους πριν επιστρέψουν στο αυστηρό πρόγραμμα των προπονήσεων και των αγώνων τους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    31χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του

    Ένας 31χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του τις πρώτες...

    Πόσο κάνει το παλάτι που θέλει στις Σπέτσες ο Παύλος Ντε Γκρες

    Το φυσάει το χρήμα ο Παύλος Ντε Γκρες. Περνάει…βασιλικά...

    ΠΑΤΡΑ: Βραβεύθηκε ο Χαράλαμπος Μπονάνος

    Τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Χαράλαμπο Μπονάνο βράβευσε...