Στέλιος Ρόκκος: Η ανάρτηση του στενού συνεργάτη του, «Παιδιά είναι καλά, είχε μια μικρή περιπέτεια υγείας»

    Ημερομηνία:

    Καθησυχηστατικός είναι ο στενός συνεργάτης του Στέλιου Ρόκκου, για την περιπέτεια της υγείας του. Όπως αναφέρει σε ανάρτηση που έχει δημιοσευθεί στην σελίδα του τραγουδιστή, «Παιδιά ο Στέλιος είναι καλά!! Μια μικρή περιπέτεια είχε. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση!!!».

    Νωρίτερα το Σάββατο, ο 58χρονος καλλιτέχνης, μεταφέρθηκε από τη Λήμνο στην Αθήνα με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας, καθώς υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου με διάνοιξη της δεξιάς αρτηρίας, ενώ πλέον έχει διαφύγει τον κίνδυνο είναι καλά στην υγεία του.

    ICECAP

    Ειδικότερα, συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα εμφάνισε σήμερα το πρωί -στις 6:30- ο δημοφιλής τραγουδιστής, που ανησύχησαν τον ίδιο και τους οικείους του, με τους γιατρούς να κρίνουν πως για προληπτικούς λόγους θα έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο των Αθηνών και έτσι λίγη ώρα αργότερα έφτασε από το νησί στην Αθήνα.

    Διακομίσθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα με ενδείξεις εμφράγματος του μυοκαρδίου και συγκεκριμένα στις 8:30. Ο ίδιος όμως ζήτησε λίγο αργότερα να μεταφερθεί, όπως και έγινε, στο ιδιωτικό Νοσοκομείο «Metropolitan» όπου και νοσηλεύεται έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κέιτ Μίντλετον: Το βασιλικό πρωτόκολλο την «κράτησε» και δεν πήγε στην κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου

    Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ παρευρέθηκε την κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου, που πραγματοποιήθηκε...

    Οι νέες δηλώσεις της Ντορέττας Παπαδημητρίου για το Πάσχα με τον Γιώργο Γεροντιδάκη: «Πέρασα πολύ ωραία»

    Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι μία καλλιτέχνιδα που προτιμά να απασχολεί τα...

    ΡΕΤΡΟ: Οταν το Εργατικό Κέντρο Πάτρας αποθέωνε…. τον Ιωάννη Μεταξά – ΦΩΤΟ

    Την προπαραμονή της εργατικής πρωτομαγιάς του 1939, καταφθάνει στην...