Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 78χρονου που βίαζε κατ’ εξακολούθηση τη 16χρονη βαφτισιμιά του

    Ημερομηνία:

    Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 78χρονου που βίαζε κατ’ εξακολούθηση τη 16χρονη βαφτισιμιά του στη Χαλκιδική.

    Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, «δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 78χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις: α) του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και β) της κατάχρησης ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, πράξεις που φέρονται ότι τελέσθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από το μήνα Ιούνιο του έτους 2020 έως και το μήνα Αύγουστο του έτους 2021, στη Νέα Καλλικράτεια και στη Θεσσαλονίκη».

    Πρόκειται για τον ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Γρηγόριο του Δημητρίου και της Θεοδώρας, γεν.1945 στο Κνίδη Βεντζίου Γρεβενών

    halkidiki
    halkidiki-
    halkidiki-viasmos
    halkidiki-viasmos-

     

    Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αδικημάτων που τελέστηκαν.

    Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-388456, 2310-388457 και 2310-388458 του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

    Το χρονικό 

    Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη ύστερα από καταγγελία της 16χρονης στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Όπως κατήγγειλε η ανήλικη, ο 78χρονος νονός της προέβη κατ’ επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις εις βάρος της, αφού της προσέφερε, προηγουμένως, αλκοόλ και κάνναβη, καθιστώντας την ανίκανη να αντιδράσει.

    Οι καταγγελλόμενες πράξεις συνέβησαν από τον Ιούνιο του 2020 έως τον Αύγουστο του επόμενου έτους, σε περιοχή της Χαλκιδικής, ενώ η ανήλικη βρισκόταν μόνη της με τον 78χρονο.

    Κλείσιμο

    Όπως έγινε γνωστό, ο κατηγορούμενος είναι γνωστός ως ταχυδακτυλουργός και παλιότερα έκανε διάφορες σχετικές επιδείξεις. Ο ίδιος στην απολογία του αρνήθηκε την κατηγορία.

    Ο 78χρονος, μετά την απολογία του σε ανακριτή, κρίθηκε προφυλακιστέος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γαστούνη: Λουκέτο στο περίπτερο μετά τον ξυλοδαρμό – «Δεν αξίζει να κινδυνεύει η ζωή μας»

    Το λουκέτο στο περίπτερο του Χρήστου Σαμφώνη στη Γαστούνη...

    Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ.  Αχαΐας καταδικάζει τη θρασύτατη επίθεση στο πολιτικό γραφείο της Χριστίνας Αλεξοπούλου.

    Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ.  Αχαΐας καταδικάζει τη θρασύτατη επίθεση στο...

    ΣΟΚ: Ιδού τα τραύματα που προκάλεσε στα παιδιά ο 45χρονος στο Αίγιο – φωτό

    Με τραύματα από σκάγια κυνηγετικές καραμπίνας νοσηλεύονται στο νοσοκομείο...

    «Καλή σου ανάβαση εκεί στα πολύ ψηλά»: Θλίψη για τον 74χρονο ορειβάτη που βρέθηκε νεκρός στο Βελούχι

    Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης του 74χρονου πεζοπόρου στο Βελούχι Ευρυτανίας, καθώς...