Στη φυλακή 39χρονος για απόπειρα βιασμού της ανήλικης αδερφής της συντρόφου του

Ημερομηνία:

Τον δρόμο προς την φυλακή πήρε χθες, ένας 39χρονος άνδρας πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού μιας 15χρονης.

Ο 39χρονος διέμενε μαζί με την 24χρονη σύντροφό του στην Αμμουδάρα, στο Ηράκλειο. Μαζί με το ζευγάρι έμεναν τα τρία ανήλικα παιδιά της 24χρονης και η 15χρονη αδερφή της. Η 24χρονη φαίνεται να έφυγε από το σπίτι για λίγες ημέρες, αφήνοντας τον σύντροφό της μαζί με τα παιδιά και την αδερφή της.

Το βράδυ της Δευτέρας 8 Αυγούστου, ο 39χρονος πρότεινε στην ανήλικη να πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο, όπου και προσπάθησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά. Η ανήλικη κοπέλα φώναξε για βοήθεια καταφέρνοντας να τον αποφύγει.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 39χρονο, ο οποίος αφού οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και στην ανακρίτρια πήρε το δρόμο για τη φυλακή.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Αυτά είναι τα 22 μοντέλα που μπαίνουν στο σπίτι του GNTM

Το Bootcamp του GNTM έφτασε στο τέλος του το...

Αχαϊα: “Εκοιμήθη” ένας αξιαγάπητος αρχιμανδρίτης – φωτο

Μετά πολλής θλίψεως η τοπική μας Εκκλησία πληροφορεί το...

Πέθανε σε ηλικία 102 ετών η Εύα Μαρί Σέιντ, η θρυλική πρωταγωνίστρια του Χίτσκοκ

Σε ηλικία 102 ετών πέθανε η Αμερικανίδα ηθοποιός Εύα...