Στη φυλακή 60χρονη Βουλγάρα που εξαπατούσε ηλικιωμένους – Πιάστηκε από την Ασφάλεια Πατρών

    Ημερομηνία:

    Τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού πήρε η 60χρονη Βουλγάρα που συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας Πάτρας γιατί μετείχε σε κύκλωμα αλλοδαπών απατεώνων, οι οποίοι παραπλανούσαν αφελής υπερήλικες και αποσπούσαν διάφορα χρηματικά ποσά.

    Η Βουλγάρα προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή. Ισχυρίσθηκε ότι δεν γνώριζε τους «εγκεφάλους» της απάτης, γιατί εδρεύουν κατά πάσα βεβαιότητα στην Βουλγαρία και αναφέρει ότι τη «στρατολόγησαν» στο κύκλωμα μέσω ίντερνετ.

    Στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Πάτρας δημιουργήθηκε η βάσιμη εντύπωση ότι το συγκεκριμένο κύκλωμα, στο οποίο μετείχε η 60χρονη Βουλγάρα, αποτελεί «παρακλάδι» του αντίστοιχου που είχε αποκαλυφθεί στις αρχές του καλοκαιριού.

    Ως γνωστόν, τότε, στα διόδια των Μαλγάρων της Θεσσαλονίκης είχε συλληφθεί ένα από τα μεγάλα «κεφάλια» των Βουλγάρων απατεώνων.

    Η 60χρονη απέσπασε την περασμένη εβδομάδα 1.400 ευρώ από γυναίκα υπερήλικη που διέμενε στην Παραλία Πατρών, με το πρόσχημα ότι το παιδί της είχε τραυματιστεί σε τροχαίο και χρειαζόταν χρήματα για να εγχειρισθεί. Επίσης, η Βουλγάρα μετείχε και σε απόπειρες απάτης σε βάρος τριών τουλάχιστον γυναικών ακόμη και το αδίκημά της απέκτησε κακουργηματική διάσταση διότι το εγκληματικό «προϊόν» της δράσης της υπερέβαινε τις 120.000 ευρώ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    #Swedengate: Ποια είναι η περίεργη συνήθεια στη Σουηδία;

    Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το τελευταίο διάστημα το...

    Πέντε πράγματα που κάνουν το σεξ χειρότερο

    Η πασίγνωστη αυτή φράση κρύβει μια μεγάλη αλήθεια. Τα...

    Δείτε τι δουλειά έκαναν πριν γίνουν διάσημοι 9 χολιγουντιανοί σταρ

    Σίγουρα δεν γεννήθηκαν όλοι οι αστέρες του Χόλιγουντ πλούσιοι...

    Τα πιo περίεργα ατυχήματα που έχουν συμβεί την ώρα του σεξ

    Εντάξει σε όλους μας έχει συμβεί να… χάσουμε τον...