Στη φυλακή ο 23χρονος που σκότωσε 24χρονο στο Ψάρι Βάρδας

    Ημερομηνία:

    Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του στην Ανακρίτρια Αμαλιάδας ο 23χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 24χρονο εργάτη γης στο Ψάρι Βάρδας.

    Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε σήμερα το μεσημέρι για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της παράνομης οπλοφορίας και της οπλοχρησίας και η Ανακρίτρια διέταξε την προσωρινή του κράτηση με την σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

    Στη φυλακή ο 23χρονος που σκότωσε 24χρονο στο Ψάρι Βάρδας

    Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το patrisnews, ο 23χρονος υπήκοος Αιγύπτου αποδέχθηκε το κατηγορητήριο, όπως και προανακριτικά, αναφέροντας μεταξύ άλλων απολογούμενος ότι είχε προηγηθεί χρήση ναρκωτικών ουσιών παρέα με το θύμα και δεν κατάλαβε πως έγινε η δολοφονία. Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν τις δικαστικές αρχές που αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Τελέστηκε το Μνημόσυνο της μακαριστής Αἰκατερίνης Μυτιλήνη

    Τελέσθηκε το Σάββατο, 4 Οκτωβρίου 2025, στον Ιερό Ναό...

    ΚΚΕ Αχαϊας: 81 χρόνια από την απελευθέρωση της Πάτρας

    Σε ανακοίνωσή τονίζονται τα εξής: «Τιμάμε σήμερα τα 81...

    Πάτρα: Θρήνος στην Εγλυκάδα μια μία δυνατή και υπέροχη γυναίκα! “Εφυγε” η Ασπασία Κομπολίτου – φωτό

    Ασπασία Κομπολίτου: Μια δυνατή γυναίκα που άφησε το αποτύπωμά...

    Νίκος Οικονομόπουλος: «Δεν σταματάτε να ασχολείστε με αυτό; Κούρασε»

    Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν, το απόγευμα της Παρασκευής 3...