Στη φυλακή ο 23χρονος που σκότωσε 24χρονο στο Ψάρι Βάρδας

Ημερομηνία:

Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του στην Ανακρίτρια Αμαλιάδας ο 23χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 24χρονο εργάτη γης στο Ψάρι Βάρδας.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε σήμερα το μεσημέρι για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της παράνομης οπλοφορίας και της οπλοχρησίας και η Ανακρίτρια διέταξε την προσωρινή του κράτηση με την σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Στη φυλακή ο 23χρονος που σκότωσε 24χρονο στο Ψάρι Βάρδας

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το patrisnews, ο 23χρονος υπήκοος Αιγύπτου αποδέχθηκε το κατηγορητήριο, όπως και προανακριτικά, αναφέροντας μεταξύ άλλων απολογούμενος ότι είχε προηγηθεί χρήση ναρκωτικών ουσιών παρέα με το θύμα και δεν κατάλαβε πως έγινε η δολοφονία. Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν τις δικαστικές αρχές που αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Τραγωδία στην Εύβοια: 64χρονος πέθανε μετά από τσίμπημα σφήκας

Τραγική κατάληξη είχε η περιπέτεια υγείας ενός 64χρονου άνδρα...

Πώς το γιαούρτι και το καθημερινό περπάτημα επιβραδύνουν τη διαδικασία της γήρανσης

Η διαδικασία της γήρανσης δεν περιορίζεται αποκλειστικά στο πέρασμα...

ΔΕΘ: Στο επίκεντρο το πακέτο μέτρων για φόρους, τεκμήρια και νοικοκυριά

Η επερχόμενη παρουσίαση των κυβερνητικών εξαγγελιών στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης από...