Στη φυλακή ο 23χρονος που σκότωσε 24χρονο στο Ψάρι Βάρδας

Ημερομηνία:

Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του στην Ανακρίτρια Αμαλιάδας ο 23χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 24χρονο εργάτη γης στο Ψάρι Βάρδας.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε σήμερα το μεσημέρι για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της παράνομης οπλοφορίας και της οπλοχρησίας και η Ανακρίτρια διέταξε την προσωρινή του κράτηση με την σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Στη φυλακή ο 23χρονος που σκότωσε 24χρονο στο Ψάρι Βάρδας

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το patrisnews, ο 23χρονος υπήκοος Αιγύπτου αποδέχθηκε το κατηγορητήριο, όπως και προανακριτικά, αναφέροντας μεταξύ άλλων απολογούμενος ότι είχε προηγηθεί χρήση ναρκωτικών ουσιών παρέα με το θύμα και δεν κατάλαβε πως έγινε η δολοφονία. Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν τις δικαστικές αρχές που αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Η Αννα Μαστοράκου στο Cohesion Policy: Spin the Wheel, Win a Gift

Εγραψε η αντιπεριφερειάρχης Αννα Μαστοράκου: Με ιδιαίτερη χαρά παρευρέθηκα...

Πάνω από 300 κλήσεις σε αγρότες της Αχαΐας – Στο εδώλιο για κινητοποιήσεις

Από τις αρχές του µήνα έχουν επιδοθεί πάνω από...

Αχαϊα: Νέο θύµα απατεώνα, που προσποιήθηκε τον λογιστή

Θύµα απατεώνα, που προσποιήθηκε τον λογιστή και, µε τη...

ΑΥΡΙΟ 6.30 µ.µ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Αντιφασιστική κινητοποίηση

Αντιφασιστική κινητοποίηση, αύριο, στις 6.30 µ.µ., στην πλατεία Γεωργίου,...