Στη φυλακή ο εμπρηστής της Ηλείας

    Ημερομηνία:

    Στην φυλακή οδηγείται μετά την πεντάωρη  απολογία του στον Ανακριτή για το κακούργημα του εμπρησμού δάσους ο 58χρονος από τα Άγναντα Πηνείας που συνελήφθη πριν από λίγες μέρες ως υπαίτιος της καταστροφικής πυρκαγιάς, εξαιτίας της οποίας κινδύνεψαν ζωές, ενώ κάηκαν πολλά στρέμματα δασικής και αγροτικής έκτασης.

    Ο προφυλακισθείς, αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, για εμπρησμό δάσους με τις επιβαρυντικές περιστάσεις ότι προέκυψε κίνδυνος για ανθρώπινες ζωές και καταστροφή σε μεγάλη δασική και αγροτική έκταση.

    Ο 58χρονος, το Σάββατο, μέσω και του συνηγόρου του υποστήριξε ότι δεν έχει σχέση με εμπρησμό.

    Στη φυλακή ο εμπρηστής της Ηλείας

    Θυμίζουμε ότι η πυρκαγιά στα Άγναντα ξύπνησε εφιαλτικές μνήμες στους κατοίκους της περιοχής, ενώ οι πύρινες γλώσσες έφτασαν σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια, ενώ δύο πυροσβέστες που συμμετείχαν στο έργο της κατάσβεσης τραυματίστηκαν, και διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΟΞΥΓΟΝΟ: Τεράστιο πανό θα μπει στις σκάλες Αγίου Νικολάου

    Οι φοιτητές είναι αυτοί που πρωτοστατούν στις συγκεντρώσεις και...

    ΑΧΑΪΑ: Θρήνος για τον Αντώνη Παπαχριστόπουλο – ΦΩΤΟ

    H AEA Aιγίου ανακοίνωσε: Ημέρα θλίψης και μεγάλου πόνου για...

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Πατρινοί δάσκαλοι διαμαρτυρήθηκαν… καρναβαλικά για την αξιολόγηση!

     Πλήθος εκπαιδευτικών το βράδυ της Παρασκευής στο Royal της...

    Πόσο έτοιμοι είναι οι Έλληνες να βάλουν στο πιάτο τους έντομα και τεχνητό κρέας;

    Η λύση για μείζονα παγκόσμια προβλήματα, όπως η κλιματική...
    Best Shop