Στη φυλακή ο ιδιοκτήτης των τριών σκυλιών που κατασπάραξαν την 50χρονη

    Ημερομηνία:

    Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 37χρονος ιδιοκτήτης των τριών σκυλιών, που τραυμάτισαν θανάσιμα την 50χρονη γυναίκα στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης.

    Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του στην 3η τακτική ανακρίτρια, ο 37χρονος ιδιοκτήτης των τριών σκυλιών που επιτέθηκαν μέχρι θανάτου στην 50χρονη, το μεσημέρι την περασμένης Κυριακής (11.12.23), στη Νεοχωρούδα, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

    Ο 37χρονος, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αρνήθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, η οποία του αποδίδεται, εκφράζοντας τη βαθιά του λύπη του για τον χαμό της γυναίκας.

    Στο απολογητικό του υπόμνημα, ο ίδιος φέρεται να επέμεινε ότι τα σκυλιά άνοιξαν μία μικρή τρύπα στον συρμάτινο φράχτη, περίπου 30 εκατοστών, απ’ όπου διέφυγαν, χωρίς ο ίδιος να αντιληφθεί το παραμικρό. Κατά πληροφορίες, επεσήμανε ότι τα σκυλιά ήταν εκπαιδευμένα κι ότι δεν είχαν εκδηλώσει κατά το παρελθόν επιθετικά συμπεριφορά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    TΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΖΑΒΛΑΝΙ: Απανωτές επιθέσεις από αγέλη σκύλων – Δάγκωσαν δύο γυναίκες! Έκκληση από τους κατοίκους!

    Του Αχιλλέα Ροδίτη Τρόμος έχει κυριεύσει τους κατοίκους στην περιοχή...

    ΠΑΤΡΑ: ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ: «Θα κλείσουν συνοικιακά συνεργεία, θα αυξηθούν τα ασυντήρητα ΙΧ στους δρόμους»

    του Αχιλλέα Ροδίτη Οι ιδιοκτήτες συνεργείων κατέβασαν ρολά και εργαλεία,...

    Στρατιώτης παραδέχεται στο Sky News ότι οι IDF σκοτώνουν χωρίς λόγο αμάχους στη Γάζα: Πυροβολούμε ανάλογα με τα κέφια των διοικητών

    Ένας Ισραηλινός έφεδρος που υπηρέτησε τρεις φορές στη Γάζα δήλωσε ότι οι στρατιώτες...

    Το πρωί τουρίστας, το βράδυ επικίνδυνος διαρρήκτης – Ποιος είναι ο Αλβανός «φαντομάς» της Μυκόνου

    Έμοιαζε με άλλον έναν παραθεριστή, με καπέλο, μαγιό και...