Στη ΓΑΔΑ ακόμη δυο άνδρες που συνομιλούσαν με την 12χρονη

    Ημερομηνία:

    Άλλα δυο πρόσωπα που φέρονται να συνομίλησαν με την ανήλικη μέσω της εφαρμογής Blindchat παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για να καταθέσουν ενόρκως στο πλαίσιο της διερευνόμενης υπόθεσης μαστροπείας εις βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό.

    Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Ελληνική Αστυνομία, ένας άνδρας 43 ετών μετέβη το μεσημέρι της Πέμπτης (20/10) αυτοβούλως στην Ασφάλεια Αττικής κι όπως ανέφερε, τον Ιούνιο απέκτησε επαφή, μέσω της εφαρμογής Blindchat, με άτομο που προσομοιάζει στην ανήλικη.

    Την ίδια ώρα, ένας ακόμη άδρας, ένας 54χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στις Αρχές ο οποίος δήλωσε ότι είναι χρήστης της εφαρμογής Blindchat, χωρίς ωστόσο να έχει μιλήσει με ανήλικο άτομο.

    Φλίγκος

    Οι δύο άνδρες, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Eurobasket 2025: Bαριά ήττα για την Εθνική στην αναμέτρηση με την Τουρκία (68-94)

    Σε πολύ κακή βραδιά η Εθνική μας ομάδα, ηττήθηκε...

    Ο Χένρι Καβίλ τραυματίστηκε πριν ξεκινήσει το remake του «Highlander» – Αναβάλλονται τα γυρίσματα για το 2026

    Μία πολύ δυσάρεστη είδηση απογοήτευσε τους θαυμαστές του Χένρι Καβίλ,...

    Ολυμπιακός: Με Ταρεμί και Ποντένσε η αποστολή για Πανσερραϊκό

    Ο Μεχντί Ταρεμί και ο Ντάνιελ Ποντένσε βρίσκονται στην αποστολή του Ολυμπιακού για...

    Η κυβέρνηση Τραμπ κατέστρεψε αντισυλληπτικά αξίας 10 εκατ. δολαρίων

    Ένα τεράστιο αριθμό αντισυλληπτικών αξίας σχεδόν 10 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο...