Στη γειτονιά που μεγάλωσε, στα Ζαρουχλέικα ο Ανδρέας Τζουραμάνης

    Ημερομηνία:

    Στη συνοικία των παιδικών και εφηβικών του χρόνων, ανάμεσα σε γνώριμα και αγαπημένα πρόσωπα που «ξυπνούν» αναμνήσεις μιας περιόδου που όλοι λίγο πολύ νοσταλγούμε, στα Ζαρουχλέικα, βρέθηκε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αχαΐας με τον συνδυασμό του Κ. Καρπέτα, Ανδρέας Τζουραμάνης.

    Φλίγκος

    Ο κ. Τζουραμάνης συνεχίζοντας με αμείωτο ρυθμό τις περιοδείες του δεν θα μπορούσε να μην επισκεφθεί την αγαπημένη του γειτονιά, όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει παλιούς γνωστούς, αλλά και δεκάδες ακόμη, συμπολίτες, εισπράττοντας αγάπη και ευχές για καλή επιτυχία στις εκλογές. Παράλληλα, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αχαΐας συνομίλησε με καταστηματάρχες και επαγγελματίες, οι οποίοι του μετέφεραν την αγωνία τους για το μέλλον, εξαιτίας των συσσωρευμένων προβλημάτων και των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν για να κρατήσουν όρθιες τις επιχειρήσεις τους. Όπως ανέφερε ο κ. Τζουραμάνης «η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος πρέπει να είναι αρωγός του εμπορικού κόσμου και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της τοπικής οικονομίας, μέσα από στοχευμένα προγράμματα κατάρτισης και ενημέρωσης για όλα τα χρηματοδοτούμενα προγράμματα, παροχής κινήτρων και ουσιαστικής οικονομικής στήριξης».

    Στη γειτονιά που μεγάλωσε, στα Ζαρουχλέικα ο Ανδρέας Τζουραμάνης Στη γειτονιά που μεγάλωσε, στα Ζαρουχλέικα ο Ανδρέας Τζουραμάνης

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Εξαφανίσθηκε κορίτσι 15 ετών – Αγωνία για την Μαρκέλλα – ΦΩΤΟ

    Στις 2 Μαΐου 2025, και ώρα 10:30, εξαφανίστηκε από...

    Πανηγύρισε η Αγία Τριάδα στον Ψαθόπυργο – ΦΩΤΟ

    Με ἱεροπρέπεια, ἐκκλησιαστικὴ λαμπρότητα καὶ βαθυτάτην πνευματικὴν κατάνυξιν, ἐτελέσθη...

    Ολονύκτιες αγρυπνίες απόψε στο Άγιο Όρος – Μοναχοί προσεύχονται μετά τον σεισμό των 5.3 ρίχτερ

    Ολονύκτιες αγρυπνίες και πανστρατιά προσευχής οργάνωσαν οι μοναχοί στο...