Στη μοίρα «Αλεπού» στην Ανδραβίδα ο MVP πιλότος του ΝΑΤΟ!

    Ημερομηνία:

    Ο καλύτερος πιλότος στο ΝΑΤΟ, ο Best Warrior όπως ψήφισαν οι πιλότοι του ΝΑΤΟ, είναι Έλληνας για άλλη μια χρονιά, ονομάζεται Αναστάσιος Ανδρονικάκης και υπηρετεί στην 340 Μοίρα «Αλεπού» στην Ανδραβίδα! Εκεί εκπαιδεύεται ατελείωτες ώρες η αφρόκρεμα της Πολεμικής μας Αεροπορίας για να υπερασπιστεί το Αιγαίο και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.

    GLEARNET

    Τον Αναστάσιο Ανδρονικάκη επέλεξαν οι άλλοι πιλότοι του ΝΑΤΟ ως τον καλύτερο όλων του Προγράμματος Τακτικής και Ηγεσίας πιλότων, στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας.

    «Αποδίδουμε με τον καλύτερο τρόπο που μπορούμε, με τα μέσα που έχουμε και παρ’ όλο που κάποιοι έχουν αεροσκάφη με καλύτερες επιδόσεις από τα δικά μας, βλέπουμε ότι κι εμείς μπορούμε να είμαστε ισάξιοι και να αποδώσουμε το ίδιο όπως κι αυτοί», δήλωσε ο Σμηναγός Ανδρονικάκης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αλεξάνδρου για την κοινή εμφάνιση της Τούνη με τον γιο και τον σύντροφό της: Κοιτάω το παιδί μου και την προσωπική μου ζωή

    Την πρόσφατη κοινή εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη με τον σύντροφό της, Δημήτρη...

    Η Νέα Αριστερά Αχαΐας καταδικάζει την επίθεση κατά του δημοσιογράφου Παναγιώτη Ρηγόπουλου

    Σε ανακοίνωση της η Νέα Αριστερά Αχαΐας αναφέρει: Η χθεσινή...

    Οι 5 καλύτερες στάσεις στο σεξ για τις γυναίκες

    Η απόλαυση στο σεξ μπορεί να είναι υποκειμενική, ωστόσο...