Στη Βηθλεέμ ο Στέφανος Κασσελάκης – Συναντήθηκε με τον υπουργό Τουρισμού της Παλαιστινιακής Αρχής

    Ημερομηνία:

    Τη Βηθλεέμ επισκέπτεται αυτή την ώρα, ως πρώτο σταθμό του ταξιδιού στη Δυτική Όχθη, ο Στέφανος Κασσελάκης.

    Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και την αντιπροσωπεία του κόμματος, η οποία αποτελείται από την Τομεάρχη Εξωτερικών, Ρένα Δούρου, τον Τομεάρχη Άμυνας, Ευάγγελο Αποστολάκη και τον διπλωματικό σύμβουλο του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαγεωργίου, υποδέχθηκε ο Χάνιλ Χαγίκ, υπουργός Τουρισμού της Παλαιστινιακής Αρχής.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο κ. Κασσελάκης μετέφερε, όπως είπε, αίσθημα αλληλεγγύης και συμπαράστασης στον Παλαιστινιακό λαό, εξηγώντας πως αυτός είναι και ο κύριος σκοπός του ταξιδιού του. Κατά δεύτερον, είπε, σκοπός της επίσκεψης είναι να πιεστεί «η ελληνική Κυβέρνηση να ακολουθήσει το μοναπάτι της Ισπανίας για αναγνώριση ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους». Ο ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε ως το μεγαλύτερο κόμμα της ευρωπαϊκής Αριστεράς θα πιέσει και την ΕΕ προς αυτή την κατεύθυνση.

    Από πλευρά του, ο κ. Χάνιλ Χαγίκ ευχαρίστησε το ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του και αναφέρθηκε εκτενώς στο ζήτημα της Γάζας λέγοντας ότι η καταστροφή που προκλήθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της περιοχής είναι ολοκληρωτική.

    Τη Δευτέρα, ο Στέφανος Κασσελάκης θα γίνει δεκτός στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο Γ’ και στη συνέχεια θα μεταβεί στη Ραμάλα για επαφές.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η δασκάλα που τιμήθηκε στην Πάτρα και μας έμαθε πώς αλλάζει η ζωή σε ένα ερημωμένο χωριό

    Στην αρχή έμοιαζε με μια προσπάθεια πολύ ρομαντική για...

    Το θρίλερ στο παλιό Λιμεναρχείο της Πάτρας – Νεαροί μπήκαν μέσα… και βρήκαν τον νεκρό

    Τραγικό θάνατο βρήκε 43χρονος Έλληνας, χθες το απόγευμα, στο...

    Basket League: Τι σημαίνει η διακοπή του πρωταθλήματος για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό

    Μετά από 69 ολόκληρα χρόνια το ελληνικό μπάσκετ κινδυνεύει...