Στη Ζάκυνθο αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ζωής

    Ημερομηνία:

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τη δολοφονία του Ζακυνθινού επιχειρηματία, το πρωί της Παρασκευής, στο κέντρο της πόλης της Ζακύνθου.

    DEH myHomeGasControl

    Οι αρχές περισυνέλλεξαν από το σημείο της δολοφονίας πάνω από 25 κάλυκες από σφαίρες, κάποιες από τις οποίες αφαίρεσαν το νήμα της ζωής του 58χρονου, ενώ το γεγονός ότι πρόκειται για δουλειά επαγγελματιών επιβεβαιώνεται από μια ακόμη λεπτομέρεια. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δράστες είχαν επαλείψει τους κάλυκες με γράσο για να εξαφανίσουν κάθε δυνατότητα εντοπισμού γενετικού υλικού.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η κάμερα ασφαλείας πάνω από την είσοδο του γραφείου που έγινε η δολοφονία δεν λειτουργούσε, ωστόσο στη διάθεση των αρχών βρίσκεται υλικό από άλλα σημεία της διαδρομής που φαίνεται να ακολούθησαν οι δράστες.

    proliptikes

    Ακόμα οι αστυνομικοί που εξετάζουν την υπόθεση, έχουν ζητήσει άρση τηλεφωνικού απορρήτου, στην περιοχή των Αμπελοκήπων Ζακύνθου, όπου βρέθηκε και το αμάξι που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

    Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές στο καμένο αμάξι βρέθηκε και δεύτερο πυροβόλο όπλο τύπου καλάσνικόφ, εκτός από αυτό που χρησιμοποιήθηκε κατά του θύματος.

    Τέλος, στη Ζάκυνθο βρίσκονται από το απόγευμα της Παρασκευής αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ζωής οι οποίοι είχαν ασχοληθεί με την υπόθεση της δολοφονίας της 37χρονης συζύγου του θύματος αλλά και ο Περιφερειακός Διευθυντής Ιονίων Νήσων, Ταξίαρχος Αθανασόπουλος Θεόδωρος.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Luxury real estate στην Ελλάδα: Κατοικίες που «ζαλίζουν» με τις τιμές και τις ανέσεις τους

    Αν κάποιο σπίτι θα μπορούσε να χωρέσει τα όνειρα...

    Τουρισμός: Οι 8 παράγοντες που θα καθορίσουν την αγορά το 2025 (pics)

    Γεωπολιτική αβεβαιότητα, πιέσεις στα εισοδήματα των Ευρωπαίων και… Σαντορίνη...

    Στέλλα Μιχαηλίδου: Η Ελληνίδα που θέλει να γίνει η Miss του κόσμου

    Είναι η Ελληνίδα που διεκδικεί τον τίτλο της πιο όμορφης...

    Συνταγή για παέγια με κοτόπουλο και θαλασσινά

    Η παέγια, σύμβολο της ισπανικής γαστρονομίας, αποτελεί ένα πιάτο που...