Στη Ζάκυνθο ο Φάρος Ποντίων Πάτρας (ΦΩΤΟ)

    Ημερομηνία:

    Έξω από τα όρια της Αχαΐας βρέθηκε για μια ακόμα φορά ο Φάρος Ποντίων Πάτρας. Στο πλαίσιο της πολιτιστικής εξωστρέφειας και διάδοσης της ποντιακής παράδοσης, ο σύλλογος ταξίδεψε με 15μελή ομάδα χορευτών και μουσικών στην όμορφη Ζάκυνθο.

    Το βράδυ της 1ης Ιουλίου, συμμετείχε στο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σκουλικάδου «Ερωτόκριτος», στο οποίο το παρόν έδωσαν επίσης οι τοπικοί σύλλογοι του Σαρακινάδου και το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι.

    Η φιλοξενία των διοργανωτών ήταν άψογη και η εκδήλωση κέρδισε το θερμό χειροκρότημα μικρών και μεγάλων που γέμισαν τον υπαίθριο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου «Αγγελική Κολυβά» ενώ το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι αργά τη νύχτα.

    Συγκινητική ήταν η προσέλευση Ποντίων από τη Χώρα και τα γύρω χωριά, οι οποίοι βρίσκονται σε φάση θεσμικής οργάνωσης και ανάπτυξης της δικής τους συλλογικής δράσης, και με τους οποίους έγιναν γόνιμες συζητήσεις.

    Στη Ζάκυνθο ο Φάρος Ποντίων Πάτρας (ΦΩΤΟ)

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ποιες γυναίκες έχουν καλύτερη σεξουαλική ζωή

    Τo 43% των γυναικών υποφέρει από σεξουαλικές δυσλειτουργίες (χαμηλή λίμπιντο, σπάνιοι...

    Νάντια Μπουλέ: Έμαθε τους Άγγλους συναδέλφους της να τσουγκρίζουν. Ναι, αλλά με τι αυγά;

    Τι κι αν βρίσκεται μακριά από την Αθήνα και...

    Ο Ντόναλντ Τραμπ αποχαιρετά τον Πάπα Φραγκίσκο – «Αναπαύσου εν ειρήνη»

    «Αναπαύσου εν ειρήνη Πάπα Φραγκίσκο», αναφέρει σε ανάρτησή του...

    Στάθης Ψάλτης: 8 χρόνια απο τον θάνατό του – Η αδημοσίευτη φωτογραφία με την Grace Jones

    Οκτώ χρόνια χωρίς τον Στάθη Ψάλτη. Ο ηθοποιός που σφράγισε...