Στην Αθήνα άλλοι τέσσερις εγκαυματίες από τη Βόρεια Μακεδονία – 12 τραυματίες σε ελληνικά νοσοκομεία

    Ημερομηνία:

    Αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας απογειώθηκε από το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας με προορισμό τη Βόρεια Μακεδονία.

    Γιατροί και διασώστες του ΕΚΑΒ μεταβαίνουν στη γειτονική χώρα για τη διακομιδή τεσσάρων εγκαυματιών από τη φωτιά στη ντίσκο του Κότσανι. Οι τέσσερις τραυματίες θα διακομιστούν στο 401 και στο 251 στην Αθήνα.
    Πρόκειται για τη δεύτερη αεροδιακομιδή κατόπιν της χθεσινοβραδινής, όπου πάλι οι γιατροί και οι διασώστες του ΕΚΑΒ διακόμισαν ακόμη τρεις εγκαυματίες στην Ελλάδα και οι οποίοι νοσηλεύονται ήδη στο 401.

    Με την αποψινή αεροδιακομιδή, κατόπιν του αιτήματος της Βόρειας Μακεδονίας προς τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας, στην Ελλάδα έχουν διακομισθεί για νοσηλεία συνολικά 12 εγκαυματίες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σοκ στην Εύβοια: Έδειρε άγρια τη σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους και εξαφανίσθηκε

    Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (1/2) στη Νέα...

    Στον αφρό οι Belh@rra, στον βυθό οι «Μπλε Φάλαινες» – Τα ισραηλινά υποβρύχια που θέλει η Αθήνα

    Η Αθήνα, μετά την απόκτηση των γαλλικών φρεγατών Belh@rra, εξετάζει...

    Ιονία Οδός: Ρήγμα 200 μέτρων από τη μεγάλη κατολίσθηση

    Κατολίσθηση στην Ιόνια Οδό έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία,...

    «Ανάρπαστες» οι άνεργες γυναίκες: Χιλιάδες αιτήματα από επιχειρήσεις για δουλειά – Αυτοί είναι οι μισθοί

    Μεγάλο ενδιαφέρον έχει προκαλέσει το νέο πρόγραμμα της Δημόσιας Υπηρεσίας...