Στην εντατική με κορωνοϊό ανεμβολίαστη μικροβιολόγος που εργάζεται σε νοσοκομείο της Κρήτης

    Ημερομηνία:

    Η γυναίκα που δεν είχε εμβολιαστεί, κόλλησε κορονοϊό και νοσηλεύεται τώρα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, στην Κρήτη.

    Σύμφωνα με το cretapost, η 60χρονη μικροβιολόγος αν και εργάζεται στο νοσοκομείο δεν είχε κάνει εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Η ίδια βγήκε θετική, με την κατάσταση της υγείας της να επιδεινώνεται – εξαιτίας και σοβαρών υποκείμενων νοσημάτων που έχει – με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί και να εισαχθεί στην ΜΕΘ covid του νοσοκομείου.

    «Αυτή τη στιγμή η κατάσταση της υγείας της έχει σταθεροποιηθεί και την παρακολουθούμε στενά», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο διευθυντής ΜΕΘ του Βενιζελείου, Ανέστης Κιούλπαλης.

    Συνολικά εξι άτομα βρίσκονται αυτή τη στιγμή στις ΜΕΘ του Βενιζελείου νοσοκομείου με τον μέσο όρο ηλικίας των ασθενών να έχει πέσει κατά πολύ.

    «Ο μέσος όρος ηλικίας των ασθενών με κορονοϊό που εισάγονται στην Εντατική έχει πέσει. Αυτή τη στιγμή έχουμε στις εντατικές του νοσοκομείου έξι άτομα εκ των οποίων τα πέντε είναι ανεμβολίαστα ενώ ένα άτομο είχε λάβει μόνο την πρώτη δόση γεγονός που του δίνει μία προστασία της τάξεως του 30%», ανέφερε σχετικά ο κ. Κιούλπαλης.

    Υπενθυμίζεται ότι από χθες μέχρι σήμερα έχουν χάσει την ζωή τους πέντε άτομα από επιπλοκές του κορονοϊού σε όλη την Κρήτη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έρχεται άμεσα ρύθμιση για 35.000 δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο

    Σε άμεση ρύθμιση για τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο η οποία αφορά 35.000...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 5/7/2025

    12:10 COSMOTE SPORT 5 HD ERC 2025 Ιταλία, SS4...

    Ποιες είναι οι 10 πόλεις με τους περισσότερους εκατομμυριούχους – Η πτώση του Λονδίνου

    Το Λονδίνο δεν περιλαμβάνεται πλέον στις πέντε πλουσιότερες πόλεις παγκοσμίως, έχοντας...