Στην ΙΝΤΡΑΚΑΤ το φράγμα Πείρου – Παραπείρου

    Ημερομηνία:

    Στη κοινοπραξία εταιρειών ΙΝΤΡΑΚΑΤ του Ομίλου Κόκκαλη – Γκολιόπουλος ΑΤΕ, κατακυρώθηκε ο μειοδοτικός διαγωνισμός για την προσωρινή διαχείριση του φράγματος Πείρου – Παραπείρου και την κατασκευή συμπληρωματικών δικτύων ύδρευσης.

    Στην πρόσκληση υποβολής προσφορών που είχε προκηρύξει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με προϋπολογισμό 24,3 εκατομμυρίων ευρώ, κατατέθηκαν τρεις φάκελοι. Πρόκειται για τις κοινοπραξίες Intrakat – Γκολιόπουλος ΑΤΕ, Τεχνική Εταιρεία Χριστόφορος Κωνσταντινίδης – Εργοδυναμική Πατρών ΑΤΕ και Μεσόγειος Ανώνυμη Τεχνική Εμπορική Κτηματική Εταιρεία – ΔΤ Μεσόγειος ΑΕ.

    Μετά την αποσφράγιση των προσφορών, που έγινε μετά από πολλές αναβολές στις 31 Μαρτίου, προσωρινά ανάδοχος ανακηρύχθηκε η κοινοπραξία Intrakat – Γκολιόπουλος ΑΤΕ, με έκπτωση 43,5%.

    Η εργολαβία αφορά στην ολοκλήρωση των υπολειπόμενων εργασιών, τη λειτουργία και συντήρηση του φράγματος Πείρου – Παραπείρου για διάστημα πέντε ετών και την ολοκλήρωση των δικτύων υδροδότησης υπολοίπων οικισμών του Ν. Αχαΐας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    7 πράγματα που πρέπει όλοι να γνωρίζουμε για το σεξ σύμφωνα με τους ειδικούς

    Όταν πρόκειται για το σεξ και την ερωτική σύνδεση,...

    Φαινόμενο Μπέντζαμιν Μπάτον: Αυτό το θαλάσσιο πλάσμα γυρίζει πίσω τον χρόνο

    Όλα τα έμβια όντα γεννιούνται, μεγαλώνουν, γερνούν και πεθαίνουν....

    Κίλι Σφακιανάκη: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο «αντίο» – Απών ο Νότης

    Σε κλειστό κύκλο αποχαιρέτησαν σήμερα, Σάββατο 8 Νοεμβρίου στη...

    Γρίφος ακόμα το ποιος έβαλε τη βόμβα στα Βορίζια – Γιατί «κοιτάνε» προς τις φυλακές Αλικαρνασσού

    Μια εβδομάδα συμπληρώνεται σήμερα από το φονικό στα Βορίζια με δύο...