Στην κηδεία του υποσμηναγού Τουρούτσικα ο Μητσοτάκης την Πέμπτη

    Ημερομηνία:

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί θα μεταβεί στην Τρίπολη για να παραστεί στην κηδεία του Υποσμηναγού (Ι) Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα ο οποίος έχασε τη ζωή του από την συντριβή του Phantom νότια της Ανδραβίδας.

    GLEARNET

    Νωρίτερα σήμερα, λίγα λεπτά με την επιβεβαίωση του θανάτου του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη και κυβερνήτη του μοιραίου Phantom που συνετρίβη στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Ανδραβίδας, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την οδύνη του, με ανάρτησή του στο Facebook.

    «Την εθνική οδύνη κάνει ακόμη βαρύτερη η είδηση της απώλειας του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη, ύστερα από εκείνη του Υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα. Ο κυβερνήτης του μαχητικού μας έπεσε μαζί με τον συγκυβερνήτη του την ώρα του καθήκοντος, υπηρετώντας την πατρίδα. Η σκέψη μου είναι στην οικογένεια του ιπταμένου Σμηναγού. Η Πολεμική Αεροπορία και ολόκληρη η Ελλάδα θρηνούν. Θρηνούν και τιμούν» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ιωάννα Τούνη: Η απάντηση για τον άντρα που διασκέδασε στα μπουζούκια – «Ό,τι θέλω να ξέρετε είναι στα social media»

    Η Ιωάννα Τούνη τοποθετήθηκε σχετικά με δημοσιεύματα που τη θέλουν σε...

    Ο Γιώργος Παπαδάκης επέστρεψε στο «Καλημέρα Ελλάδα» – Οι ευχές του στο δίδυμο Στάθη-Λιβαθυνού

    Στο «Καλημέρα Ελλάδα», από το οποίο αποχώρησε το καλοκαίρι μετά...

    ΠΑΤΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η Εισαγγελέας εισηγείται θετικά για την αποφυλάκιση των δύο νεαρών του Γηροκομειού

    Θετική, σύμφωνα με πληροφορίες του flamis.gr, είναι η εισήγηση...

    Μοντέλο Πανελλαδικών για το εθνικό απολυτήριο – Οι πέντε άξονες του υπουργείου Παιδείας

    Πέντε κεντρικούς πυλώνες περιλαμβάνει το σχέδιο του υπουργείου Παιδείας για τη...