Στην Κρήτη το Λάβαρο της Αγίας Λαύρας

    Ημερομηνία:

    Μετά από αίτημα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γερασίμου, το οποίο ευχαρίστως αποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος, το ιστορικό λάβαρο της Ιεράς Μονής της Αγίας Λαύρας, το λάβαρο της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας θα είναι παρόν  στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Κρουσταλλένιας στο Οροπέδιο του Λασιθίου, κατά το διήμερο 5 και 6 Ιουνίου.

    Το ιστορικό λάβαρο με την έγκριση και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου μας κ. Ιερωνύμου θα μεταφέρει στην Κρήτη ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Λαύρας, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ευσέβιος Σπανός. Οι εκδηλώσεις αυτές θα γίνουν στο πλαίσιο του εορτασμού της ηρωικής μάχης του Λασιθίου που πραγματοποιήθηκε από 20 έως 30 Μαΐου του 1867 κατά των Οθωμανών Τούρκων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των δημοσιογράφων από την ΕΣΗΕΠΗΝ

    Η χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των δημοσιογράφων στην...

    Μαρινάκης: «Διάλογος με τους αγρότες αλλά με ανοιχτούς δρόμους»

    Θετικός στον διάλογο με τους αγρότες αλλά με ανοιχτούς...

    Ο Τιτανικός του Αιγαίου: 59 χρόνια από την τραγωδία του «Ηράκλειον», το πλοίο θαύμα που βυθίστηκε και άλλαξε την ελληνική ακτοπλοΐα

    Σήμερα Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου συμπληρώνονται 59 χρόνια από το ναυάγιο του...