Στην Κρήτη το Λάβαρο της Αγίας Λαύρας

    Ημερομηνία:

    Μετά από αίτημα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γερασίμου, το οποίο ευχαρίστως αποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος, το ιστορικό λάβαρο της Ιεράς Μονής της Αγίας Λαύρας, το λάβαρο της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας θα είναι παρόν  στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Κρουσταλλένιας στο Οροπέδιο του Λασιθίου, κατά το διήμερο 5 και 6 Ιουνίου.

    Το ιστορικό λάβαρο με την έγκριση και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου μας κ. Ιερωνύμου θα μεταφέρει στην Κρήτη ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Λαύρας, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ευσέβιος Σπανός. Οι εκδηλώσεις αυτές θα γίνουν στο πλαίσιο του εορτασμού της ηρωικής μάχης του Λασιθίου που πραγματοποιήθηκε από 20 έως 30 Μαΐου του 1867 κατά των Οθωμανών Τούρκων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα – φωτό: “Εφυγε νωρίς” ο Αγγελος Φραντζής – φωτό

    Εφυγε από την ζωή σε ηλικία 57 ετών ο...

    Υπ. Παιδείας: Από 2 Μαρτίου οι ηλεκτρονικές εγγραφές σε νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία για το σχολικό έτος 2026 – 2027

    Από τις 2 Μαρτίου 2026 ξεκινούν οι ηλεκτρονικές εγγραφές μαθητών και...

    Ο εμπορικός σύλλογος για το Καρναβάλι: “Ιδέες, Συνεργασία και Νέες Προοπτικές”

    Το Πατρινό Καρναβάλι αποτελεί διαχρονικά τον σημαντικότερο θεσμό της...