Στην Πάτρα ένας μεγάλος Φιλέλληνας

Ημερομηνία:

Το Ίδρυμα Ιωάννου & Ευτέρπης Τοπάλη σε συνδιοργάνωση με το Εθνικό – Ιστορικό Μουσείο και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας, διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας του Φιλέλληνα Robert McCabe, με τίτλο «Η Ελλάδα μετά τον πόλεμο – Τα χρόνια της ελπίδας».

Τα εγκαίνια της έκθεσης και η παρουσίαση του ομότιτλου λευκώματος των εκδόσεων Πατάκη, θα πραγματοποιηθούν στις 4 Ιουλίου στην αίθουσα περιοδικών εκθέσεων του Αρχαιολογικού Μουσείου της Πάτρας, στο αμφιθέατρο του Αρχαιολογικού Μουσείου.

Tην παρουσίαση θα πλαισιώσουν, ο Καθηγητής του Χάρβαρντ και πρόεδρος της Έδρας Νεοελληνικών Σπουδών «Γιώργος Σεφέρης», Παναγιώτης Ροϊλός, η δημοσιογράφος Κατερίνα Λυμπεροπούλου, καθώς και ο Κώστας Ιωαννίδης, αν. Καθηγητής θεωρίας και κριτικής της τέχνης στην ΑΣΚΤ, ενώ τον συντονισμό θα κάνει η σύμβουλος επικοινωνίας Ζέττα Ζάχου.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Εθελοντική αιμοδοσία στο «Άτλας Αρένα» την Τετάρτη

Ο Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας “ο Άγιος...

Στην Πάτρα και σε περιοχές της Αχαΐας αναμένεται να βρεθεί ο Αλέξης Τσίπρας

Στην Πάτρα και σε περιοχές της Αχαΐας αναμένεται να...

ΕΤΑΔ: Αγροτικά ακίνητα προς ενοικίαση – Η Αχαΐα στο πιλοτικό πρόγραμμα

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε., θυγατρική του Εθνικού...

Αυτό είναι το ακόμα πιο προσιτό iCaur V25

Το νέο V25 αποτελεί τη νεότερη προσθήκη στην γκάμα...