Στην Πάτρα τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024 η Ντόρα Μπακογιάννη

    Ημερομηνία:

    Η Νέα Δημοκρατία κλείνει στις 4 Οκτωβρίου 50 χρόνια ζωής και με την αφορμή αυτή θα πραγματοποιηθεί επετειακή πολιτική εκδήλωση και στην Πάτρα την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024 στο χώρο του ξενοδοχείου My Way με κεντρική ομιλήτρια την Ντόρα Μπακογιάννη.

    Πριν από 50 χρόνια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ίδρυσε τη Νέα Δημοκρατία. Το μεγάλο λαϊκό κόμμα που άλλαξε την πορεία της Ελλάδας, εγκαθιδρύοντας τη δημοκρατία και προσδένοντάς την στο άρμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης κόντρα στην αντιπολίτευση και τον λαϊκισμό της εποχής.

    Με παρακαταθήκη τη σχέση εμπιστοσύνης 50 χρόνων με τους πολίτες και σταθερή πυξίδα το συμφέρον της πατρίδας, η Νέα Δημοκρατία με ηγέτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη βρίσκεται στο τιμόνι της χώρας, αντιμετωπίζοντας πολλαπλές προκλήσεις. Μαζί θα τις μετατρέψουμε σε ευκαιρίες δυναμικής ανάκαμψης με εθνική ομοψυχία, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και σκληρή δουλειά, αναφέρει μεταξύ άλλων ανακοίνωση της ΔΕΕΠ Αχαΐας της ΝΔ με πρόεδρο τον Αντώνη Κουνάβη που έχει και την διοργανωτική ευθύνη της εκδήλωσης.
    Η εκδήλωση με ομιλήτρια την βουλευτή Χανίων και πρώην Υπουργό Ντόρα Μπακογιάννη στην Πάτρα είναι προγραμματισμένη για τις 19.30.
    ICECAP

    To My Way Hotel & Events βρίσκεται στην Όθωνος Αμαλίας 16 στην Πάτρα.

    Στην Πάτρα τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024 η Ντόρα Μπακογιάννη
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ενημέρωση για τα εισιτήρια από την Παναχαϊκή

    Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ενημερώνει ότι η γενική είσοδος στην...

    Έτρεχε με 212 χλμ την ώρα ενώ είχε μαζί τα παιδιά του

    Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ ένας 55χρονος ο οποίος εντοπίστηκε...

    Το απίστευτο κόλπο για να αφαιρέσουμε τη φλούδα της πιπεριάς

    Πράσινες, κόκκινες, κίτρινες και πορτοκαλί, γλυκές ή καυτερές, οι πιπεριές αποτελούν...

    Αυτά είναι τα πιο υγιεινά αλκοολούχα ποτά

    Αρκετά συχνά τα αλκοολούχα ποτά έχουν μπει στο στόχαστρο και θεωρείται...