ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΥΠΟ ΖΑΪΜΗ: Εγινε η πρώτη σύσκεψη για το Καρναβάλι

    Ημερομηνία:

    Η πρώτη σύσκεψη για την καρναβαλική περίοδο για τα μέτρα που θα πρέπει να αποφασιστούν για την σωστή λειτουργία της πόλης κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της γιορτής το τελευταίο τριήμερο, έγινε στα γραφεία της Περιφέρειας.

    Στη σύσκεψη που προέδρευσε ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Φωκίωνας Ζαϊμής  συμμετείχαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς με τις δικές τους προτάσεις.

    Η σύσκεψη είχε αντικείμενο εκτός από τα μέτρα που θα πρέπει να παρθούν για την σωστή λειτουργία της πόλης, αλλά και το πώς θα λειτουργήσει η αγορά κατά τη διάρκεια του τριημέρου, αλλά και γενικότερα η καρναβαλικής περίοδος.  Θα ακολουθήσουν και άλλες συσκέψεις, έτσι ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας που θα έχει η πόλη το τελευταίο τριήμερο.
    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εφετείο για Μάτι: Στις 3 Ιουνίου θα εκδοθεί η απόφαση

    Στην τελική ευθεία για την έκδοση της ετυμηγορίας του...

    Νέα Σμύρνη: Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο 71χρονος που σκότωσε τον γιο του – Ήταν ατύχημα, είπε στην απολογία του

    Κατ’ οίκον περιορισμό με ηλεκτρονική επιτήρηση αποφάσισαν την Πέμπτη...

    Λάρισα: Αμίλητος στο κελί του ο 21χρονος που δολοφόνησε την μητέρα του

    Ο 21χρονος που δολοφόνησε την μητέρα του στη Λάρισα βρίσκεται προφυλακισμένος...

    Τρεις αθλήτριες της ΝΕ Πατρών στην εθνική ομάδα Κορασίδων

    Tρεις παίκτριες της ΝΕΠ κλήθηκαν να συμμετάσχουν στην προετοιμασία...