Στην προετοιμασία της Παναχαϊκής ο Σπύρος Σκιαδαρέσης

    Ημερομηνία:

    Στην προετοιμασία της Παναχαϊκής βρέθηκε ο περιφερειακός σύμβουλος Σπύρος Σκιαδαρέσης.

    GLEARNET

    Συγκεκριμένα σε ανάρτηση ανέφερε:
    Σήμερα παρακολουθήσαμε οικογενειακώς τον φιλικό αγώνα της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ μας με την ΜΥΚΟΝΟ στο Καρπενήσι, όπου κάνει την προετοιμασία της.
    Είχα την ευκαιρία να τα πώ και να δούμε τον αγώνα μαζί με τον Πρόεδρο της ομάδας Πέτρο Σταθάκη, τον Αντιδημαρχο Καρπενησιου Γιαννη Σβερώνη, τον Πρόεδρο της Προοδευτικής Αντώνη Αραβαντινό και τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ Λάρισας Τάσο Χριστακόπουλο, που τυγχάνει να κάνουν προετοιμασία στο Καρπενήσι.

    Στην προετοιμασία της Παναχαϊκής ο Σπύρος Σκιαδαρέσης
    Στο τέλος του αγώνα προσέφερα στον προπονητή της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ Σούλη Παπαδόπουλο, τον Πρόεδρο Πέτρο Σταθάκη αλλα και τον Αθλητικό Διευθυντή της ομάδας Λεωνίδα Κυβελίδη από μια εικόνα του Αγίου Ανδρέου.
    Πριν την αναχώρηση της ομάδας για το ξενοδοχείο μίλησα στους παίκτες στο πούλμαν και τους ευχήθηκα καλή αγωνιστική σεζον χωρις τραυματισμούς και την πίστη μου για την άνοδο της ομάδας στην SUPER LEAGUE 1 εκεί που ανήκει!
    FORZA ΠΑΝΑΧΑ!!!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δέκα τρόποι για να απολαμβάνετε περισσότερο το σεξ

    Eίναι λυπηρό να σκεφτόμαστε το γεγονός ότι η γυναικεία...

    Το νόστιμο μυστικό για πιο απολαυστικό σεξ

    Είναι γνωστό πως το φαγητό και το σεξ είναι δύο από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της...

    Αυτό είναι το πιο άκαρδο ζώδιο από όλα – Τα συναισθήματα των άλλων δεν το αφορούν στο ελάχιστο

    Το να δείχνουμε ενσυναίσθηση και συμπόνια θεωρείται ένα προσόν....

    Η καλύτερη στάση του σεξ που απογειώνει την απόλαυση στις γυναίκες

    Πιθανότατα έχετε ακούσει για το χάσμα των φύλων, ακόμα...