Στην τελική ευθεία για το 2ο Mega Four 4×4 Πάτρας!

    Ημερομηνία:

    Η Λέσχη 4χ4 Πάτρας “Skarta Ekato” με την άδεια και την υποστήριξη της ΟΜΑΕ (Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος), της Επιτροπής 4χ4 της ΕΠΑ και την Συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και την στήριξη του Δήμου Ερυμάνθου, θα διοργανώσουν τον Αγώνα «PANZER GLASS – 2ο MEGA FOUR 4χ4 Πάτρας» την Παρασκευή 14, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Μαίου 2021 στην πίστα DIRT PARK στην Χαλανδρίτσα Αχαΐας.

    Ο Αγώνας θα διεξαχθεί μέσα στον άκρως κατάλληλο και φιλόξενο χώρο της νεόδμητης πίστας DIRT PARK, στην Χαλανδρίτσα Αχαΐας, με 5 Ειδικές Διαδρομές που έχει σχεδιάσει η Οργανωτική Επιτροπή για την Ομάδα WT και 5 Ειδικές Διαδρομές για την Ομάδα ENTRY.

    Όπως πάντα η Λέσχη 4χ4 Πάτρας, θέτει τον οργανωτικό πήχη πολύ ψηλά, αφού μετά την πρώτη Πανελλήνια προσπάθεια για διοργάνωση αγώνα MEGA FOUR, καθιερώνει αυτό το είδος με την Προκήρυξη Πανελληνίου Κυπέλλου από την ΟΜΑΕ.

    Τον πίνακα συμμετοχών, «γεμίζουν» 46 πληρώματα, κάτι που αποτελεί ρεκόρ σε τέτοιου είδους αγώνα.  Οι εκπλήξεις από την οργάνωση δεν θα είναι λίγες και θα ανακοινώνονται σταδιακά από την Οργανωτική Επιτροπή, με την Νυχτερινή Ειδική Κατατακτήρια Διαδρομή της Παρασκευής να βάζει τα πληρώματα, από τώρα σε σκέψεις.

    Δυστυχώς η παρουσία θεατών ΔΕΝ επιτρέπεται βάση του Υγειονομικού πρωτοκόλλου που έχει ανακοινώσει και ισχύει σήμερα, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

    Δείτε τους συμμετέχοντες εδώ.

    Στην τελική ευθεία για το 2ο Mega Four 4x4 Πάτρας!
    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πενσιλβάνια: 3 νεκροί αστυνομικοί και 2 βαριά τραυματισμένοι από πυρά – Νεκρός και ο δράστης

    Πέντε αστυνομικοί δέχτηκαν πυροβολισμούς, με τρεις να χάνουν τη...

    Γλυφάδα: Άνδρας εγκλωβίστηκε σε κάδο ανακύκλωσης κι έχασε τη ζωή του (εικόνες)

    Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες...

    Παραλιακή Ρίου: Στην πλευρά του Αγίου Βασιλείου το τρυπάνι από βδομάδα

    Επίσκεψη στο εργοτάξιο και τα σημεία που γίνονται παρεμβάσεις στο...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 18/9/2025

    Τα ματς για την πρεμιέρα της League Phase του...