Στην τριετή παράταση των μισθώσεων συμπεριλαμβάνονται και τα κυλικεία των σχολείων

    Ημερομηνία:

    Συμπεριλαμβάνονται και τα κυλικεία των σχολείων στις επιχειρήσεις που παρατάθηκαν τα μισθώματα τους για μία τριετία, όπως αναφέρει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών σε ανάρτησή του στην ηλεκτρονική του σελίδα.

    Όπως σημειώνεται, ικανοποιήθηκε το αίτημα των ιδιοκτητών κυλικείων που το είχε καταθέσει στη διοίκηση του επιμελητηρίου η Φραντζέσκα Τατούλη, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κυλικείων Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων.

    Υπενθυμίζεται ότι την απόφαση για την παράταση των μισθωμάτων των ακινήτων του Δημοσίου για τρία έτη, είχε ανακοινώσει ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που είχε διοργανώσει το επιμελητήριο ακριβώς γι΄αυτό το θέμα, στις 17 Μαρτίου 2021. «Πριν όμως από την τηλεδιάσκεψη, είχε προηγηθεί συνάντηση του υπουργού με τον πρόεδρο του Ε.Ε.Α. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος είχε τονίσει στον κ. Βορίδη την ανάγκη της παράτασης σε μία χρονική στιγμή που λόγω της πανδημίας κινδυνεύει η βιωσιμότητα εκατοντάδων χιλιάδων επιχειρήσεων» όπως αναφέρει το επιμελητήριο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Οταν η Ειρήνη Μουρτζούκου ήταν 14 ετών! Με μακριά μαλλιά και από κομμωτήριο! Τότε που σκότωσε την αδελφή της

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%b5-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf-%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%bf-%ce%bf%cf%84%ce%b1%ce%bd-%ce%b7-%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%ae%ce%bd%ce%b7-%ce%bc/

    Η Ιωάννα Τούνη εξηγεί γιατί χάθηκε από τα social media: «Συνέβη κάτι πολύ δυσάρεστο»

    Μέσω ενός βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε...

    Πάρτι με λάμψη πολλών καρατίων

    Η Μαργαρίτα Χρυσάκη, founder και δημιουργός των κοσμημάτων Maggoosh, γιόρτασε τα εγκαίνια του πρώτου...

    NEA TΡΑΓΩΔΙΑ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ: Σκοτώθηκε οδηγός μηχανής – Σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ

    Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη Βάρδα, όταν...