Στην Τυνησία ο Νίκος Δένδιας- Θα μεταφερθούν 100.000 εμβόλια

    Ημερομηνία:

    Η ενίσχυση των διμερών σχέσεων, οι πρόσφατες εξελίξεις στην Τυνησία, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο των επαφών του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια στην Τύνιδα. Ο Νίκος Δένδιας μεταβαίνει σήμερα στην Τυνησία, όπου αναμένεται να γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της χώρας Καΐς Σαγιέντ (Κais Saied).

    Επίσης, ο υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με τον Τυνήσιο ομόλογό του, Οθμάν Τζεράντι (Othman Jerandi), καθώς και με τον υπουργό Υγείας Αλί Μραμπέτ (Ali Mrabet).

    Σε σχετική ανακοίνωση, το υπουργείο Εξωτερικών γνωστοποιεί πως με το αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας θα μεταφερθούν 100.000 εμβόλια, τα οποία θα δοθούν στην τυνησιακή πλευρά προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι επιπτώσεις της πανδημίας.

    Στην αυριανή του επίσκεψη στην Τυνησία αναφέρθηκε ο υπουργός Εξωτερικών κατά τη σημερινή συνάντησή του με τη Λίβυα ομόλογό του Νάιλα Ελ Μανγκούς, στην Αθήνα.

    «Θα βοηθήσουμε την Τυνησία με εμβόλια αλλά θα ήθελα και να βοηθήσουμε την προσπάθεια σταθεροποίησης της χώρας. Η Τυνησία είναι λίγο πιο μακριά από τη Λιβύη, αλλά επίσης τη θεωρούμε γειτονική μας χώρα. Μια χώρα η οποία πασχίζει να εδραιώσει ένα δημοκρατικό πολίτευμα. Και εμείς θα θέλαμε να συνεισφέρουμε και εκεί στην προσπάθεια δημιουργίας μιας δημοκρατίας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Δένδιας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η κίνηση που διεγείρει και ξυπνά άμεσα τη λίμπιντο

    Τα… χαστουκάκια κατά τη διάρκεια του σεξ μπορούν να...

    Πάτρα – Τώρα! Κομφούζιο στην Ελευθερίου Βενιζέλου! Κρατάνε τις μπάρες με τα χέρια – φωτό

    Της κακομοίρας λίγο μετά τις 13.30 στην οδό Ελευθερίου...

    Μην λέτε ποτέ στον προϊστάμενο «δεν ξέρω» – Τι πρέπει να πείτε

    Υπάρχει μια κοινή φράση που οι ειδικοί προτείνουν να...

    Παρουσιάστηκε από τον Παναθηναϊκό ο Μπενίτεθ: «Στόχος μου η κορυφή»

    Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε τον Ράφα Μπενίτεθ ως τον...