Σήμερα και αύριο στην Πάτρα οι Αχαϊκές Ημέρες Νευρολογίας

    Ημερομηνία:

    Η 12η Σεπτεμβρίου έχει καθιερωθεί από το 2006 ως Ημέρα Δράσηςγια τηνΗμικρανία
    με πρωτοβουλία τουΕυρωπαϊκού ΣυνδέσμουΗμικρανίας και Κεφαλαλγίας (EMHA), προκειμένου να ενημερωθεί και να ευαισθητοποιηθεί η κοινήγνώμηγια τηννευρολογική ασθένεια τηςημικρανίας που ταλαιπωρείεκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως.

    Έτσι, η 12η Σεπτεμβρίου θα είναι αφιερωμένηστηθεραπευτική τηςημικρανίας στο επιστημονικό πρόγραμμα τωνΑχαϊκών ΗμερώνΝευρολογίας που θα διεξαχθούν από 12-13 Σεπτεμβρίου στοξενοδοχείο My Way στηνΠάτρα.

    Διακεκριμένοι ομιλητέςμεμεγάληκλινικήεμπειρία, από όλητηςΕλλάδα, θα συμμετέχουν υπό τημορφή αντιπαραθέσεων, όπου η/ο καθένας θα παρουσιάσει επιστημονικάστοιχεία προς υποστήριξη (υπέρ) μιας συγκεκριμένηςθεραπευτικής επιλογήςγια την αντιμετώπιση τηςημικρανίας.

    Περαιτέρω, η φετινήθεματολογία (13η Σεπτεμβρίου) θα εστιάσειστιςνεότερες επιλογές φαρμακευτικής αντιμετώπισης για τιςκυριότερεςνευρολογικές παθήσεις, όπως αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, πολλαπλή σκλήρυνση, Parkinson και επιληψία.

    «Αισιοδοξούμε ότι οι «Αχαϊκές Ημέρες Νευρολογίας» θα συνεχίσουν και φέτος να προσφέρουν υψηλού επιπέδου συνεχιζόμενη εκπαίδευση στους επαγγελματίες υγείας, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην έγκαιρη και ορθή διαχείριση των νευρολογικών παθήσεων», αναφέρει ο MD, PhD, Διευθυντής ΕΣΥ, Νευρολόγος και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου Ανδρέας Αργυρίου.

    Στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου στην Πάτρα οι Αχαϊκές Ημέρες Νευρολογίας

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Δεν θέλω η κοπέλα μου να φοράει σέξι ρούχα στη δουλειά» – Η ανάρτηση που εξόργισε το διαδίκτυο

    Έντονες αντιδράσεις στο διαδίκτυο προκάλεσε η ανάρτηση ενός χρήστη του Reddit...

    Σεξ: Πόσα αποκαλύπτει το… μέγεθος για τον χαρακτήρα του άνδρα

    Όσο η απάντηση στο εάν τελικά το μέγεθος μετράει,...

    Το bathleisure είναι η νέα μας εμμονή! Αλλά τι ακριβώς είναι;

      Όταν πρόκειται για την προσωπική μας φροντίδα, οι περισσότερες...

    Τι πραγματικά συμβαίνει όταν δεν κλείνεις το κινητό στο αεροπλάνο;

    Σε “λειτουργία πτήσης” θέτουν όλοι, ή μάλλον οι περισσότεροι επιβάτες το τηλέφωνό τους,...