Στις 26 Οκτωβρίου ανοίγουν οι πόρτες των παζαριών στη Ναύπακτο

    Ημερομηνία:

    Στην τελική ευθεία μπαίνουμε για τα παζάρια της Ναυπάκτου, τα οποία όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα ανοίξουν τις πόρτες τους για να υποδεχτούν το κοινό την επομένη Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, ανήμερα της εορτής του πολιούχου της πόλης Αγίου Δημητρίου.

    Η κατασκευή έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και όπως δήλωσε στο nafpaktianews.gr ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Σωκράτης Παπαβασιλείου, η φετινή διοργάνωση έχει κάποιες αλλαγές σε σχέση με εκείνες του παρελθόντος, οι οποίες συνιστούν αναβάθμιση της εμποροπανήγυρις.

    Τόνισε πως έχουν γίνει κάποιες τροποποιήσεις στις τιμές, με κατηγοριοποίηση ανάλογα με τη ζήτηση και φυσικά τη θέση τους, με μείωση στις λιγότερο εμπορικές και μικρή αύξηση αντιστοίχως σε εκείνες που είναι σε καλύτερα σημεία. Ο αντιδήμαρχος σημείωσε πως οι αιτήσεις έως ώρας δείχνουν πως το ποσοστό πληρότητας θα είναι μεγάλο, τονίζοντας πως το παζάρι της Ναυπάκτου, για τους επαγγελματίες, σε σύγκριση με άλλα, είναι από τα πιο φιλικά και οικονομικά.

    Ο δήμος έχει αναλάβει και φέτος την καθαριότητας και φύλαξη των εγκαταστάσεων, για όλο το 24ωρο, ενώ για την καλύτερη εξυπηρέτηση αλλά και την ασφάλεια όλων έχει γίνει αλλαγή στους εσωτερικούς χώρους με περισσότερους διαδρόμους και εξόδους. Τέλος είπε ότι σε συνεργασία με το Λιμενικό Ταμείο έγινε επισκευή στις τουαλέτες του Ναυτικού Ομίλου που βρίσκεται δίπλα στο χώρο των παζαριών, τις οποίες θα μπορούν να χρησιμοποιούν επαγγελματίες και επισκέπτες.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Βραδινό με την Κοινο_Τοπία

    Με την έναρξη μιας ακόμα περιόδου (2025-26) με πολλές δραστηριότητες η...

    Εχασα το άλλο μου μισό στο τελευταίο μας ρεπορτάζ…!

    Σκηνή 1η Ρεπορτάζ για τον Antenna. "Γιώργη που είσαι Γιώργη"...

    Δυτική Ελλάδα: 30χρονη απείλησε να βάλει τέλος στη ζωή της – Άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας

    Το απόγευμα της Τετάρτης 17/9 σήμανε συναγερμός στην περιοχή...