Στις 5 Οκτωβρίου οι κοινοβουλευτικές εκλογές στη Συρία

    Ημερομηνία:

    Η Συρία θα πραγματοποιήσει τις πρώτες της κοινοβουλευτικές εκλογές υπό τη νέα διοίκηση στις 5 Οκτωβρίου, μετέδωσε σήμερα το συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA.

    Η ανώτατη επιτροπή της Συρίας για τις κοινοβουλευτικές εκλογές δήλωσε ότι η απόφαση ελήφθη βάσει της συνταγματικής διακήρυξης και των διαταγμάτων που εκδόθηκαν νωρίτερα φέτος από τον προσωρινό ηγέτη Αχμέντ αλ Σαράα, ο οποίος ίδρυσε την εκλογική αρχή τον Ιούνιο, σύμφωνα με το Xinhua. Οι εκλογές θα ακολουθήσουν ένα προσωρινό, έμμεσο εκλογικό σύστημα που έχει σχεδιαστεί για να διαμορφώσει μια νέα νομοθετική εξουσία εντός 60 έως 90 ημερών.

    GLEARNET

    Τον Αύγουστο, η εκλογική αρχή ανέβαλε τις εκλογές σε τρεις επαρχίες -Σουέιντα, Χασάκα και Ράκκα- επικαλούμενη λόγους ασφαλείας.

    Φλίγκος

    Οι έδρες που έχουν κατανεμηθεί σε αυτές τις επαρχίες θα παραμείνουν κενές έως ότου «υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες και ένα ασφαλές περιβάλλον», ανέφερε τότε η επιτροπή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιατί πρέπει να βάλουμε περισσότερο αγγούρι στη διατροφή μας

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%cf%80%cf%81%ce%ad%cf%80%ce%b5%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%b2%ce%ac%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%83%cf%8c%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%bf-%ce%b1/

    Βοιωτία: Δήλωνε ότι η μητέρα της ζούσε σε δομή, ενώ την είχε θάψει για να εισπράττει σύνταξη και επιδόματα

    Σε θρίλερ, γεμάτο μυστικά και ανατριχιαστικές καταστάσεις, μετατράπηκε η...

    ΙΧ σε κολώνα: Νεκρός ο 40χρονος οδηγός, διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση η 33χρονη συνοδηγός – φωτό

    Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής (21/9)...

    Πάτρα: “Εφυγε” στα 50 η Διονυσία Παυλοπούλου

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΑΛΕΞ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΤΩΝ 50 ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 22-9-2025...