Στις φυλακές Κορυδαλλού ο 45χρονος οδηγός της Porsche έπειτα από το τροχαίο δυστύχημα

    Ημερομηνία:

    Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρεται ο 45χρονος οδηγός της Porsche, που το περασμένο Σάββατο σκότωσε τον 22χρονο Παναγιώτη στη Λεωφόρο Σούδας, στα Χανιά, οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ, καθώς και αντιψυχωτικών φαρμάκων.

    Στις εικόνες που μετέδωσε το MEGA, το πρωί του Σαββάτου, απεικονίζεται η κλούβα των μεταγωγών που παρέλαβε τον 45χρονο μέσα από το πλοίο, όπου και βρισκόταν σε ειδικό χώρo φύλαξηw καθ΄ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, για να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού. Εκεί, θα κρατηθεί σε ειδικό χώρο, μέχρι να οριστεί η δικάσιμος.

    Φλίγκος
    Συγκεκριμένα, ο 45χρονος βρέθηκε θετικός σε αλκοτέστ περίπου 4 ώρες πριν προκαλέσει το θανατηφόρο δυστύχημα, τού επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο και οι αστυνομικοί τον άφησαν να φύγει, δίνοντας τα κλειδιά του οχήματος στον συνοδηγό, που ήταν αρνητικός στο αλκοτέστ. Έπειτα φαίνεται πως πήρε τα κλειδιά, ακολούθησε μια «τρελή» πορεία και έκοψε το νήμα της ζωή του 22χρονου.

    Ακολούθως, οι τρεις αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, ενώ με απόφαση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, «ξηλώθηκε» η  Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το παράνομο κυνήγι χταποδιών απειλή για την επιβίωση του είδους στην Ελλάδα

    Το παράνομο κυνήγι χταποδιών στην Ελλάδα και τις καταστρεπτικές για το είδος...

    Επίδομα 250 ευρώ: Χορηγείται με πολλούς «κόφτες» – Ποιοι μένουν εκτός

    Με «κόφτες» θα καταβληθεί τον Νοέμβριο το επίδομα των 250 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους....

    Νέες μηνύσεις από τον Γιώργο Μαζωνάκη αύριο Παρασκευή – Ποιους αφορούν

    Νέες μηνύσεις καταθέτει αύριο Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος...