Στις φυλακές οδηγείται το πρώην ηγετικό στέλεχος της «Συνομωσίας Πυρήνων της φωτιάς»

    Ημερομηνία:

    Στις φυλακές οδηγείται το πρώην ηγετικό στέλεχος της «Συνομωσίας Πυρήνων της φωτιάς». Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας του επέβαλλε ποινή φυλάκισης δύο ετών και ενός μήνα χωρίς αναστολή. Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος καταδικάσθηκε για δύο πλημμελήματα έπειτα από δίωξη που του είχε ασκήσει νωρίτερα η εισαγγελία.

    Συγκεκριμένα, του είχε ασκηθεί δίωξη για τα πλημμελήματα της παράβασης του νόμου περί όπλων και κατοχής ναρκωτικών δια ιδίαν χρήση. Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές ενώπιον του οποίου αρνήθηκε και τις δύο κατηγορίες. Ο ίδιος κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας τόνισε ότι «η έρευνα που έγινε, πραγματοποιήθηκε σε χώρο, που δεν είναι η οικία μου αποδεικνύεται από το μισθωτήριο» ενώ λίγο μετά στην απολογία του είπε «επέλεξα να προστατέψω τη γυναίκα μου απομακρυνόμενος από το σπίτι».

    Μάλιστα κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος είπε πως το πιστόλι το είχε αγοράσει η έγκυος σύντροφος του από την Ομόνοια, η οποία διαμένει στο σπίτι που έγινε η έρευνα, για λόγους αυτοπροστασίας κάτι με το οποίο ο ίδιος διαφωνούσε.

    «Βρήκε κάποιον στην Ομόνοια, του έδωσε λεφτά. Πριν το προμηθευτεί δεν το ήξερα, μετά το είδα μην κοροϊδευόμαστε. Αυτός που πούλησε το πιστόλι ήθελε να ξεφορτωθεί και τις σφαίρες που δεν ταίριαζαν καν στο πιστόλι» τόνισε ο κατηγορούμενος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γενική Συνέλευση της Νέας Αριστεράς Αχαΐας στην Πάτρα – Παρών ο Πάνος Σκουρλέτης

    Την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, η...

    18 παιδιά σε 11 οικογένειες έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα με το σπέρμα του Δανού δότη, τουλάχιστον ένα εμφάνισε καρκίνο

    Στην Ελλάδα έχουν γεννηθεί 18 παιδιά σε 11 οικογένειες με σπέρμα...

    Ολύμπια οδό – Κόμβος Σελιανιτικών: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για βαρέα οχήματα

    Για τις ανάγκες μεταφοράς τμημάτων εξοπλισμού αιολικού σταθμού από...

    Η ιστορική νύχτα για τον νέο υπερσύγχρονο σταθμού Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας ΦΩΤΟ

    Η Πάτρα έζησε χθες μια νύχτα που θα μείνει...