Στις πληγείσες περιοχές η Ώρα Πατρών – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Διαμαρτύρονται οι επαγγελματίες και κάτοικοι της περιοχής, αφού μετά από οκτώ ημέρες περιμένουν από την Περιφέρεια να γίνει η καταγραφή των ζημιών χωρίς ουσιαστική βοήθεια και παρέμβαση από την Πολιτεία.

    Οι επαγγελματίες και πολίτες είδαν τις περιουσίες και τους κόπους μιας ζωής να χάνονται εξαιτίας της αδιαφορίας της Κυβέρνησης. Ευθύνες όμως έχουν και η περιφέρεια αλλά και ο δήμος που έχουν την μελέτη Ρογκάν (κυματοθραύστες) επτά και πλέον χρόνια καταχωνιασμένη στα συρτάρια τους.

    Η παράταξή  ενημέρωσε για τις προτάσεις που κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο:

    -Απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη των πληγέντων για ένα χρόνο και αναστολή από υποχρέωση καταβολών παλαιών οφειλών. Η πρόταση υπερψηφίστηκε από δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης ενώ την καταψήφισε η δημοτική αρχή του Κ. Πελετίδη.

    Την επόμενη μέρα σε συγκέντρωση όμως των πληγέντων υποσχέθηκε για την απαλλαγή των τελών. Περισσεύει η υποκρισία,  διγλωσσία και κοροϊδία.

    Συμπαραστεκόμαστε στα αιτήματα των φορέων Επιμελητήριο και Εμπορικού Συλλόγου προς την κυβέρνηση για τους πληγέντες.

    Καλούμε την Περιφέρεια άμεσα να προχωρήσει στην καταγραφή και να δοθεί οικονομική βοήθεια για να μπορέσουν να σταθούν και πάλι στα πόδια τους.

    Να επικαιροποιηθεί και να υλοποιηθεί ΤΩΡΑ η Μελέτη Ρογκάν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ματίνα Παγώνη: Σαν γυναίκα με έχουν ζηλέψει πολύ στο παρελθόν – Στο μάτι πιστεύω

    Η Ματίνα Παγώνη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day. «Όταν έγινα γιατρός...

    Το Επιμελητήριο Αχαΐας στο πλευρό των οικογενειακών επιχειρήσεων

    Το μήνυμα ότι η οικογενειακή επιχείρηση αποτελεί έναν από...

    «Ανεπαρκείς και ακατάλληλες οι συνθήκες διδασκαλίας στο 4ο ΕΠΑΛ Πάτρας»

    Ο Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέας...

    ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΑΣ: Εορτασμός των 159 χρόνων του Ολοκαυτώματος  – φωτο

    Ό Σύλλογος Κρητών Πάτρας «ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ», τίμησε την 159η...