Στις Βρυξέλλες τη Δευτέρα ο Δένδιας για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ

Ημερομηνία:

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θα βρίσκεται αύριο, Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022, στις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων (ΣΕΥ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ).

PHILOXENIA

Των εργασιών του ΣΕΥ θα προηγηθεί Υπουργική Σύνοδος για την Ανατολική Εταιρική Σχέση (ΑΕΣ) όπου αναμένεται να συμμετάσχουν οι Υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ και οι ομόλογοί τους των πέντε χωρών (Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Γεωργία, Μολδαβία και Ουκρανία) από τις έξι της Ανατολικής Εταιρικής Σχέσης.

Τα θέματα προς συζήτηση της ημερήσιας διάταξης του ΣΕΥ είναι η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία (όπου στην αρχή της συζήτησης θα συμμετάσχει μέσω τηλεδιάσκεψης και ο ΥΠΕΞ της Ουκρανίας, D. Kuleba) και η κατάσταση στο Ιράν.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: 14η θέση για την ομάδα Atlas-M.ACH

  Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της ομάδας Atlas-M.ACH στο...

Αυτός είναι ο λόγος που ξυπνάμε κάθε βράδυ στις 3 τα χαράματα – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%be%cf%85%cf%80%ce%bd%ce%ac%ce%bc%ce%b5-%ce%ba%ce%ac%ce%b8%ce%b5-%ce%b2%cf%81/