Στο 90% οι προ-κρατήσεις στα Καλάβρυτα για τα Χριστούγεννα

    Ημερομηνία:

    Προκρατήσεις – ρεκόρ καταγράφονται για τις ημέρες των Χριστουγέννων, που ξεπερνούν το 90% σε 16 δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς.

    Η φετινή χειμερινή σεζόν ξεκίνησε με αισιόδοξα μηνύματα τόσο για τον κλάδο των βραχυχρόνιων μισθώσεων όσο και για τους ξενοδόχους ορεινών περιοχών, που το διήμερο της 28ης Οκτωβρίου είδαν τις πληρότητες να αγγίζουν το 100% στο σύνολο των προορισμών.

    Συνωστισμός στις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης
    Το θετικό κλίμα, όπως όλα δείχνουν, συνεχίζεται, καθώς φέτος μεγάλο μέρος των πολιτών φαίνεται να προγραμμάτισε νωρίς τις διακοπές των Χριστουγέννων. Τα στοιχεία είναι άκρως εντυπωσιακά, όπως καταγράφονται σε έρευνα και αφορούν αποκλειστικά σε ακίνητα που διατίθενται και είναι εγγεγραμμένα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης.

    Στο 90% οι προ-κρατήσεις στα Καλάβρυτα
    Στα Καλάβρυτα οι προ-κρατήσεις αγγίζουν το 90% για τα Χριστούγεννα, με τις ζητούμενες τιμές μίσθωσης για ολόκληρο διαμέρισμα ή/και αυτοτελή κατοικία να κυμαίνονταν από 822€ για κατοικία 40 τ.μ. και 849€ για κατοικία 65 τ.μ. Τα διαθέσιμα προς μίσθωση διαμερίσματα είναι κυρίως από 55 τ.μ. έως 75 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 6 άτομα, ανάλογα πάντα με την πολιτική του εκάστοτε ιδιοκτήτη – διαχειριστή ακινήτου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ειρήνη Μουρτζούκου: Πόσα λεφτά έπαιρνε για κάθε της τηλεοπτική εμφάνιση

    Πίσω από τις ηχηρές καταδίκες κάποιων παρουσιαστών που σήμερα...

    Dacota Johnson: Οι βουτιές της από σκάφος με λευκό, μικροσκοπικό μπικίνι

    Η Dakota Johnson φαίνεται πως αφήνει πίσω της τον χωρισμό...

    Πώς διαλέγουμε καλό καρπούζι

    Το καρπούζι είναι αναμφίβολα ο πρωταγωνιστής του ελληνικού καλοκαιριού...

    Ο βασικός ύποπτος για την κρίση ψυχικής υγείας των εφήβων

    Παρά την έντονη δημόσια συζήτηση γύρω από τις αιτίες...