Στο επίκεντρο η μεταστέγαση των Αστυνομικών υπηρεσιών της Ηλείας

    Ημερομηνία:

    Στις εργασίες του Γενικού συμβουλίου των πρωτοβάθμιων οργανώσεων παρουσία σύσσωμης της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έδωσε το «παρών» ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Ηλείας, Γρηγόρης Κατσώλης μαζί με τον Γενικό Γραμματέα, Δημήτρη Χριστοφόρου.

    Στο επίκεντρο η μεταστέγαση των Αστυνομικών υπηρεσιών της Ηλείας

    Στο περιθώριο του συμβουλίου υπήρξε συνάντηση με τον Προϊστάμενο του κλάδου Διαχειριστικής – Τεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής/Α.Ε.Α. Υποστράτηγο Δημήτριο Παντελή, κατά την διάρκεια της οποίας συζητήθηκε το θέμα της μεταστέγασης Αστυνομικών υπηρεσιών του νομού.

    Στο επίκεντρο η μεταστέγαση των Αστυνομικών υπηρεσιών της Ηλείας

    Ένα ζωτικής σημασίας πρόβλημα για την Δ.Α Ηλείας στο οποίο η Ένωση μας θα επιμείνει έως ότου δοθεί οριστική λύση. Για τον λόγο αυτό ο κ. Υποστράτηγος προσκλήθηκε να επισκεφθεί εκ νέου τον νομό μας, ανταποκρινόμενος θετικά στην πρόσκληση της Ένωσης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΡΝΕΙΑ: 300 ευρώ η ώρα στην Πάτρα… με ερωτικό βοήθημα!

      Είναι γνωστό ότι το ζωντανό διαδικτυακό στριπτίζ, το κοινώς...

    Η «γκρίζα αγορά» φαρμάκων κατά της παχυσαρκίας

    «Φάε ό,τι γουστάρεις και χάσε κιλά και λίπος». Με αυτή...

    Ρευματοκλοπές: «Καπέλο» 60 ευρώ τον χρόνο σε κάθε νοικοκυριό – «Σαφάρι» 50.000 ελέγχων

    Στα 60 ευρώ εκτιμάται ότι ανέρχεται η ετήσια επιβάρυνση στους...