Στο Ιόνιο η αξίας 300 εκατ. θαλαμηγός του Εμίρη του Κατάρ

    Ημερομηνία:

    Την περασμένη Τρίτη δημοσίευμα του Bloomberg ανέφερε ότι η Ελλάδα θα είναι στην πρώτη θέση σε αφίξεις σουπεργιότ.

    Συγκεκριμένα ανέφερε ότι από τις 21 έως τις 25 Ιουνίου βρίσκονταν ούτε λίγο ούτε πολύ 194 υπερπολυτελή σκάφη. Μεταξύ αυτών φυσικά και το Al Mirqab του σεϊχη του Κατάρ Hamad bin Jassim bin Jaber Al Thani. Βέβαια η βασιλική οικογένεια του Κατάρ είναι γνωστό ότι λατρεύει να έρχεται για διακοπές στην Ελλάδα και αυτό κάνει τα τελευταία χρόνια κάθε καλοκαίρι.

    Al_lussail_2
    Al-Lusail

     

    Και αν η Al Mirqab των 300 εκατομμυρίων δολαρίων και των 133 μέτρων, μαγεύει το Αιγαίο, στο Ιόνιο βρίσκεται εδώ και κάποιες ώρες η Al Lusail των 123 μέτρωνη οποία ανήκει, όπως μας ενημερώνει το Wikipedia στον Εμίρη του Κατάρ, Sheikh Tamim bin Hamad Al Thani, ο οποίος έχει προσωπική περιουσία 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με τη λίστα Forbes.

    Η υπερπολυτελής θαλαμηγός, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα atpreveza.gr, έφτασε το πρωί της Παρασκεύης, στην Πρέβεζα από την Ταραγόνα της Ισπανίας και θα υποδεχθεί επισκέπτες κάτω από άκρα μυστικότητα, για να ξεκινήσει κρουαζιέρα στις ελληνικές θάλασσες.

    Η κατασκευή της συγκεκριμένης θαλαμηγού ξεκίνησε το 2016 στα γερμανικά ναυπηγεία Lurssen και παραδόθηκε το 2017. Μπορεί να φιλοξενήσει 36 άτομα και άλλα 56 άτομα πλήρωμα.

    Το κόστος της άγγιξε τα 300 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Δευτέρα ή Τρίτη το πόρισμα των ιατροδικαστών για τον θάνατο του Παναγιωτάκη

    H Ειρήνη Μουρτζούκου χθες τα ξημερώματα στη ΓΑ∆Α, σε...

    ΠΑΤΡΑ: Ερχονται ποινικές διώξεις κατά ιατροδικαστών;

    Οι επόμενες μέρες μέχρι την απολογία της Ειρήνης Μουρτζούκου...

    ΠΑΤΡΑ: Σε αυτές τις τρεις περιοχές απαγορεύεται το κολύμπι

    Με απόφαση της ∆ιεύθυνσης ∆ημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της...

    ΠΑΤΡΑ: Το αντίο στην 6χρονη! Συγκλόνισε ο θείος και νονός: Ησουν μεγάλη μαχήτρια

    Πέπλο βαριάς οδύνης έχει σκεπάσει ολόκληρη την κοινωνία της Λακκόπετρας και...