Στο Καραμανδάνειο 14χρονος που έπεσε σε φρεάτιο και τραυματίστηκε

    Ημερομηνία:

    Στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο της Πάτρας μεταφέρθηκε ο 14χρονος που έπεσε σε φρεάτιο στο Αγρίνιο και τραυματίστηκε.

    Το περιστατικό σημειώθηκε χθες Δευτέρα (10.3.25) στην περιοχή του Πανεπιστημίου όταν παρέα φίλων μπήκε σε περιφραγμένη οικοδομή.

    Το αγόρι φέρεται να ανέβηκε στην ταράτσα και αφού γλίστρησε από τη σκάλα κατέληξε στο φρεάτιο του ασανσέρ και έπεσε από μεγάλο ύψος.

    Το παιδί μετά τον απεγκλωβισμό του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου λόγω βλάβης δε λειτουργούσε ο αξονικός τομογράφος.

    Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 14χρονος παρουσίαζε μερική αμνησία και κρίθηκε  επιβεβλημένη η διακομιδή του στο εφημερεύον Παιδιατρικό Νοσοκομείο της Πάτρας.

    https://sinidisi.gr/

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    To «παιχνίδι» των εταιρειών κινητής με τις ανανεώσεις συμβολαίων

    Μπροστά σε ένα φαινόμενο που κρατάει τις ρίζες του...

    Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή! Όλο το πικάντικο παρασκήνιο!

    Λένε πως κάθε χωρισμός είναι και μια νέα αρχή!...

    30 Ιανουαρίου 2015 Η αλυσίδα fast food Shake Shack κάνει...

    ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Riviera Tower: Ψήλωσε κι άλλο ο ουρανοξύστης – Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση, 10 όροφοι απομένουν

    Ένα εντυπωσιακό έργο είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί στο Ελληνικό, με...