Στο Κέντρο Υγείας Ανω Πόλης ο Κώστας Σβόλης – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Ο ευαίσθητος και άκρως σημαντικός τομέας της Υγείας αποτελεί προτεραιότητα για τον υποψήφιο Δήμαρχο της Πάτρας Κώστα Σβόλης, ο οποίος, άλλωστε, είναι γιατρός ο ίδιος (καρδιολόγος) και αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών.

    Στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ο επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη», συνοδευόμενος από κλιμάκιο συνεργατών του από τον Τομέα Υγείας του συνδυασμού, επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Ανω Πόλης στην Πάτρα, εκεί όπου είχε την ευκαιρία να τα πει με γιατρούς, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό.

    Για εμάς η Υγεία είναι βασικό κομμάτι του προγράμματός μας και στόχος μας είναι η συνεχής συνεργασία με τους αρμόδιους υγειονομικούς φορείς της περιοχής μας για τη στήριξη του πολίτη και του ασθενή.

     

    Στο Κέντρο Υγείας Ανω Πόλης ο Κώστας Σβόλης - ΦΩΤΟ Στο Κέντρο Υγείας Ανω Πόλης ο Κώστας Σβόλης - ΦΩΤΟ Στο Κέντρο Υγείας Ανω Πόλης ο Κώστας Σβόλης - ΦΩΤΟ Στο Κέντρο Υγείας Ανω Πόλης ο Κώστας Σβόλης - ΦΩΤΟ Στο Κέντρο Υγείας Ανω Πόλης ο Κώστας Σβόλης - ΦΩΤΟ Στο Κέντρο Υγείας Ανω Πόλης ο Κώστας Σβόλης - ΦΩΤΟ Στο Κέντρο Υγείας Ανω Πόλης ο Κώστας Σβόλης - ΦΩΤΟ Στο Κέντρο Υγείας Ανω Πόλης ο Κώστας Σβόλης - ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γρ. Αλεξόπουλος: «Προχωράμε με μεγαλύτερη ταχύτητα και αποφασιστικότητα»

    Συνάντηση εργασίας με τους Αντιδημάρχους είχε το μεσημέρι της...

    Πάτρα: Ναι στην ειδικότητα μηχανικών αεροσκαφών στο 2ο ΕΠΑΛ

    Από τον Σύλλογο γονέων του 2ου ΕΠΑΛ λάβαμε το...