Στο κόκκινο οι ευρωπαϊκές χρηματιστηριακοί δείκτες ενόψει δασμών Τραμπ – Βασικές χαμένες οι αυτοκινητοβιομηχανίες

    Ημερομηνία:

    Σε αρνητικό πεδίο κινούνται οι δείκτες όλων των χρηματιστηρίων της Ευρώπης (Λονδίνο, Παρίσι, κ.λ.π.) ενόψει των δασμών Τραμπ στην ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία.

    Συγκεκριμένα, ο δείκτης του χρηματιστηρίου Λονδίνου (FTSE 100), πέφτει με ρυθμό 0,06%, ο δείκτης της Φρανκφούρτης μειώνεται κατά 0,97%, ο δείκτης CAC 40 στο Παρίσι πέφτει με ρυθμό 0,91%, ο δείκτης FTSE MIB (Μιλάνο) πέφτει με 0,74% και ο ΙΒΕΧ της Μαδρίτης με 0,74%.

    Όσον αφορά τον πανευρωπαϊκό δείκτη Stoxx 600 πέφτει με 0,56%. Οι κυριότεροι χαμένοι των συναλλαγών είναι οι ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες. Ενδεικτικά, η Rolls Royce χάνει 2,8%, Volkswagen χάνει 1,37%, η Porsche 1,29%, η Renault χάνει 2,58%.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    To «παιχνίδι» των εταιρειών κινητής με τις ανανεώσεις συμβολαίων

    Μπροστά σε ένα φαινόμενο που κρατάει τις ρίζες του...

    Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή! Όλο το πικάντικο παρασκήνιο!

    Λένε πως κάθε χωρισμός είναι και μια νέα αρχή!...

    30 Ιανουαρίου 2015 Η αλυσίδα fast food Shake Shack κάνει...

    ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Riviera Tower: Ψήλωσε κι άλλο ο ουρανοξύστης – Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση, 10 όροφοι απομένουν

    Ένα εντυπωσιακό έργο είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί στο Ελληνικό, με...