Στο Μεσολόγγι η κηδεία της Γωγώς Μαστροκώστα

Ημερομηνία:

Σκληρή μάχη με τον καρκίνο έδωσε η Γωγώ Μαστροκώστα, με την κόρη της, να ανακοινώνει η ίδια τον θάνατο της, σε ηλικία 56 ετών.

Η κόρη της, βλέποντας τον χαμό με τους ρεπόρτερ, σύμφωνα με την εκπομπή, Κοινωνία ώρα Mega, τους πλησίασε και τους είπε να μη συσχετίζουν τον καρκίνο στο στήθος από τον οποίο νόσησε στο παρελθόν με την τελευταία της μάχη.

«Πρέπει να σας πω ότι τη συναντήσαμε την κόρη της πριν από λίγο. Η οικογένειά της ζητά διακριτικότητα, όσο διακριτική ήταν και η ίδια η Γωγώ Μαστροκώστα τα τελευταία χρόνια που πάλευε με πολύ δύσκολη ασθένεια. Πρέπει να σας πω ότι είχε νοσήσει και πριν από αρκετά χρόνια, όσο ήταν έγκυος στο παιδί της. Είχε ανακαλύψει τότε, όπως η ίδια είχε πει έναν καρκίνο στο στήθος. Βγήκε νικήτρια από αυτή τη μάχη, αλλά φαίνεται πως τα πράγματα δεν ήταν το ίδιο τα τελευταία χρόνια. Ο άντρας της ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της. Η κόρη της μάς ζήτησε να μη συσχετίσουμε αυτές τις δύο καταστάσεις. Δεν θέλει οι γυναίκες να απογοητευτούν και να συσχετίσουν την τωρινή κατάσταση με την πρώτη μάχη που είχε δώσει», αποκάλυψε ρεπόρτερ του MEGA.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για τον θάνατο της Γωγώς Μαστροκώστα, αποκαλύπτοντας πως γνώριζαν ότι η υγεία της επιδεινώθηκε και για τον μεγάλο αγώνα που έδινε, με την οικογένειά της να περιμένει ένα θαύμα.

Μάλιστα, ανέφερε πως η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί στο Μεσολόγγι, αφού είχε γεννηθεί στο Ευηνοχώρι Αιτωλοακαρνανίας, δημοτικό διαμέρισμα στον Δήμο Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου.

Επιθυμία της οικογένειά της είναι το τελευταίο αντίο να ειπωθεί σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, παρουσία μονάχα της οικογένειάς της και στενών φίλων.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών: Ο Φιλίπ Κορμπέτ εκπροσώπησε την Ελλάδα στο IRC Congress 2026 στο Λονδίνο

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών σε ανακοίνωση αναφέρει: Μια ιδιαίτερα τιμητική...

Κωνσταντίνος Καζάκος: Η βραδινή έξοδος με την κόρη του Τζένη στο σχήμα Τσαλίκης-Σχοινάς

Μια ευχάριστη βραδιά ψυχαγωγίας επέλεξαν να μοιραστούν ο Κωνσταντίνος...

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΛΟΓΓΟ: Παραμένει στη φυλακή ο 65χρονος – Απερρίφθη το αίτημά του

Δεν πείστηκε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας ότι συντρέχουν...