Στο νοσοκομείο η Μαργαρίτα Παπανδρέου μετά από αδιαθεσία

    Ημερομηνία:

    Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εκτάκτως η Μαργαρίτα Παπανδρέου καθώς αισθάνθηκε μια ξαφνική αδιαθεσία με τον γιατρό της να συστήνει τη μεταφορά της στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

    DEH myHomeGasControl
    proliptikes

    Η Μαργαρίτα Παπανδρέου, που φέτος θα κλείσει τα 102 χρόνια, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σωτηρία για προληπτικές εξετάσεις. Οι γιατροί, παρά την προχωρημένη ηλικία της, είναι καθησυχαστικοί.

    Η Μαργαρίτα Τσαντ – Παπανδρέου γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου του 1923. Υπήρξε η δεύτερη σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου και είναι μητέρα του Γιώργου, του Νίκου, του Αντρίκου και της Σοφίας Παπανδρέου. 

    Η ίδια έχει συμβάλλει σημαντικά στα δικαιώματα των γυναικών, καθώς πρωταγωνίστησε στην προώθηση, επεξεργασία και ψήφιση νόμων που βελτίωσαν πολύ τη νομική και κοινωνική θέση των Ελληνίδων, όπως η κατάργηση του θεσμού της προίκας (1982), η νομιμοποίηση των εκτρώσεων (1986), η θέσπιση του πολιτικού γάμου (1982), η νομιμοποίηση διαζυγίων με αμοιβαία συναίνεση, η δυνατότητα διατήρησης του επωνύμου των γυναικών μετά από το γάμο τους και η απόκτηση ίσων δικαιωμάτων με το σύζυγο στην κηδεμονία των παιδιών τους.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιατί τρώμε μπακαλιάρο με σκορδαλιά την 25η Μαρτίου – Πώς καθιερώθηκε στην Ελλάδα

    Βρισκόμαστε στη  Σαρακοστής, την πιο αυστηρή περίοδο νηστείας για...

    Έξυπνοι τρόποι για να διαβάζουν περισσότερο τα παιδιά

    Μπορεί όταν τα παιδιά σας να ήταν μικρότερα να...

    Η παραγνωρισμένη συμβολή της Αϊτής στην Ελληνική Επανάσταση

    Το 1821, η εξέγερση των Ελλήνων κατά του τουρκικού...

    Αϋπνία: Ο συνδυασμός τροφών που την βγάζει νοκ άουτ

    Ακόμα μια ημέρα γεμάτη προκλήσεις έχει φτάσει στο τέλος...