Στο νοσοκομείο με κορονοϊό γνωστός Έλληνας ηθοποιός

    Ημερομηνία:

    Την περιπέτεια που πέρασε με τον κορονοϊό αποκάλυψε το μεσημέρι της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ ο Ορέστης Τζιόβας. Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός και ζεν πρεμιέ περιέγραψε την εμπειρία του από τον ιό και ανέφερε πως χρειάστηκε να νοσηλευτεί, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα.

    «Νόσησα από κορονοϊό. Δεν το πέρασα πολύ ζόρικα. Είχα αρχικά λίγα συμπτώματα. Έκανα δυο self test και βγήκαν θετικά. Πήγα στο νοσοκομείο να κάνω και ένα μοριακό. Ήμουν 6-7 μέρες με ήπια συμπτώματα. Δέκατα, πονοκέφαλο, πόνο στο στήθος και βήχα, αλλά μετά γύρισε σε πνευμονία. Μπήκα στο νοσοκομείο, νοσηλεύτηκα, αλλά όχι στην εντατική», είπε αρχικά.

    «Δεν ζορίστηκα πάρα πολύ γιατί πήγα πολύ έγκαιρα στο νοσοκομείο. Μου είπαν οι γιατροί να πάμε έγκαιρα στο νοσοκομείο. Είναι πολύ ραγδαία η επιδείνωση της συγκεκριμένης πνευμονίας. Εμένα μου έκανε σε δυο 24ωρα πολύ οξεία πνευμονία. Όλα πολύ καλά όμως», συμπλήρωσε.

     

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αχαΐα: Ανησυχία για τον Ιό του Δυτικού Νείλου”

    Αυξάνεται η ανησυχία σε Αχαΐα και Ηλεία μετά την...

    Πάτρα: “Σαχάρα” η Ανω Πόλη

    Παραμένουν τα χώματα στην οδό  Γερμανού και περιμετρικά της...

    Αυτός είναι ο Πατρινός ποδοσφαιριστής που μάχεται για να νικηθεί ο καρκίνος

    Ενας νεαρός από την Πάτρα, ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, που άφησε...

    Πάτρα: Αντιδράσεις για το λουκέτο στη Ναυτική Διοίηση – Ο αν. Περιφερειάρχης Χ. Μπονάνος τονίζει πώς αποδυναμώνεται η γεωστρατηγική σημασία της Πάτρας

    Στον max fm μίλησε ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Χαράλαμπος Μπονάνος, για...