Στο νοσοκομείο μητέρα και γιος μετά από σύγκρουση τρακτέρ με μηχανάκι

    Ημερομηνία:

    Ένα ακόμη σοβαρό ατύχημα έλαβε χώρα στις 5:00 το απόγευμα της Πέμπτης 28 Οκτωβρίου στον Μαχαιρά Ξηρομέρου, όταν μηχανάκι το οποίο οδηγούσε νεαρός και στο οποίο επέβαινε και η μητέρα του, συγκρούστηκε με τρακτέρ.

    Φλίγκος

    Σύμφωνα με τις  πληροφορίες του karvasaras.gr, το τροχαίο σημειώθηκε όταν το τρακτέρ, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες που ερευνά η Αστυνομία, συγκρούστηκε με το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε ο νεαρός και η μητέρα του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι ο οδηγός του δικύκλου και ελαφρότερα στο πρόσωπο η μητέρα του.

    Από το ατύχημα δεν τραυματίστηκε ο μεσήλικας οδηγός του τρακτέρ, ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε στο νοσοκομείο Αγρινίου τους δύο τραυματίες για τις πρώτες βοήθειες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Εγκλωβισμένοι στον ιστό των Προσωπικών Αριθμών

    Από αυτή την εβδοµάδα οι Ελληνίδες κι οι Ελληνες...

    Φρίκη με «υπόθεση Πελικό» στη Γερμανία

    Μια από τις πιο ανατριχιαστικές περιπτώσεις έμφυλης κακοποίησης που...

    Σε μεγάλη ιστοσελίδα της Κίνας τρεις καθηγητές του Πανεπιστημίου Πατρών

    Συνέντευξη στην εφημερίδα Chinese Social Sciences Today, της Κινεζικής...

    Δείτε τους 10 πιο «ακριβούς« ελληνες ποδοσφαιριστές

    Το Διεθνές Παρατηρητήριο Ποδοσφαίρου (CIES Football Observatory) δημοσίευσε μία...