Στο νοσοκομείο ο Πατρινός Δημήτρης Στρέπκος

    Ημερομηνία:

    Από το θρυλικό κλαμπ Κούκλες, όπου πήγε για να διασκεδάσει, βρέθηκε ξαφνικά στο νοσοκομείο με… βγαλμένο γόνατο.

    Πού να το φανταζόταν ο Δημήτρης Στρέπκος όταν ξεκινούσε περιχαρής από το σπίτι του, το βράδυ της Παρασκευής, για να πάει ν’ απολαύσει το πολυσυζητημένο drag show της πόλης ότι η μοίρα είχε διαφορετικά σχέδια για εκείνον!

    f3 Στρέπκος Μαριλού και Στέλλα

    Η νύχτα στις Κούκλες ξεκίνησε με κέφι για τον γνωστό σχεδιαστή και τα μέλη της παρέας του. Τους υποδέχτηκε η ιδιοκτήτρια του χώρου Μαριλού Φραγκιαδάκη, η οποία διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον δημιουργό του brand Celebrity Skin, και αφού παρακολούθησαν κάποιες performances των drag queens που εμφανίζονται εκεί, άρχισε ο χορός.

    1D8A4564

    Ο Δημήτρης και η συντροφιά του σηκώθηκαν όρθιοι και σε ανύποπτο χρόνο ο σχεδιαστής έκανε μία απότομη κίνηση, με αποτέλεσμα να του βγει το γόνατο. Ο πόνος ήταν αφόρητος και η καλή του φίλη Στέλλα Μάντζαρη, που αντιλήφθηκε τι συνέβη, έσπευσε να τον βοηθήσει. Κάπως έτσι η παρέα έφυγε από τις Κούκλες και πήγε σε ιδιωτικό νοσοκομείο.undefined 268484406 112683881136081 3625883039619810877 n

    Εκεί οι γιατροί περιέθαλψαν τον Δημήτρη Στρέπκο και του συνέστησαν πλήρη ακινησία για τις επόμενες ημέρες μέχρι να δέσει το σημείο του ποδιού που βγήκε από τη θέση του.

    Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος ο σχεδιαστής μέσα από stories του στο Instagram, αισθάνεται πλέον καλύτερα, αλλά ο πόνος επιμένει και είναι δυνατός. «I will survive» δήλωσε με χιούμορ σε μία από τις αναρτήσεις του, έχοντας δίπλα του τη Στέλλα, η οποία τον φροντίζει μέχρι να γίνει καλά. Σιδερένιος!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Μήπως αυτή είναι η απάντηση για την συνεχιζόμενη συντήρηση στην περιμετρική;

    Εργολάβος της περιμετρικής ακόμη και τώρα που είναι κλειστή...

    ΕΛ.ΑΣ: Σημαντική ενίσχυση της Αιγιάλειας – Οι συντονισμένες ενέργειες της Ένωσης αποδίδουν καρπούς

    Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.,...

    Ο καρναβαλιστής Νίκος Πολίτης απαντά στους haters του Πατρινού Καρναβαλιού

    Για να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους για...

    Γιατί δεν πέφτει ο Πύργος της Πίζας στους σεισμούς – Μηχανικοί έλυσαν το αίνιγμα

    Η ιταλική κυβέρνηση ζητά προτάσεις για το πώς να...