Στο Νοσοκομείο Ρίου νοσηλεύθηκεο Αμβρόσιος

    Ημερομηνία:

    Στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Παναγία η Βοήθεια” νοσηλευόταν τις τελευταίες πέντε ημέρες ο  Μητροπολίτης από Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος λόγω εποχικής ίωσης.

    Κατόπιν τούτου, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Ιερώνυμος επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του στον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Δημήτριο Μπάκο, στους θεράποντες ιατρούς, καθώς και στο νοσηλευτικό προσωπικό για το έμπρακτο ενδιαφέρον και την πολύτιμη φροντίδα τους προς τον Σεπτό Γέροντά κ. Αμβρόσιο, διότι του προσέφεραν προθύμως και αποτελεσματικώς τις ιατρικές τους υπηρεσίες και προετοίμασαν τις συνθήκες για τη μετέπειτα κατ’ οίκον φροντίδα του.
    Τέλος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ιερώνυμος, εύχεται σε αυτούς και τις οικογένειές τους καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Στην Περιφερειακή Διάσκεψη του ΠΑΣΟΚ ο Θ. Λουλούδης – φωτό

    Εγραψε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαϊας Θεόδωρος Λουλούδης: Σήμερα συμμετείχα...

    Πάτρα: Θρήνος για τον Γιάννη Γκοτσόπουλο

    Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, αποχαιρετά με θλίψη τον φίλο,...

    Πάτρα: Οσο περνά ο χρόνος και μεγαλώνει το “Τριών”, στην Τριών Ναυάρχων, τόσο καλύτερο γίνεται!

    Αποφασίσαμε να επισκεφτούμε ξανά το αγαπημένο μας "Τριών" στον...

    Ο εορτασμός της εθνικής επετείου της Αλβανίας στην Αθήνα: Ποιοι έδωσαν το παρών στο εορταστικό δείπνο

    Μηνύματα περαιτέρω ενίσχυσης της ελληνοαλβανικής σχέσης στον δρόμο προς...