Στο Νοσοκομείο της Πάτρας πυροσβέστης! Τον δάγκωσε φίδι ενώ έσβηνε φωτιά

    Ημερομηνία:

    Σε νοσοκομείο της Πάτρας μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ένας πυροσβέστης ο οποίος δέχθηκε τσίμπημα από φίδι κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς στα Λεχαινά.

    Ο  πυροσβέστης επιχειρούσε σε φωτιά που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής, σε αγροτοδασική έκταση, στην περιοχή Νεάπολη των Λεχαινών.

    Φλίγκος

    Αμέσως μετά το τσίμπημα ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής κι από εκεί σε Νοσοκομείο της Αχαϊκής πρωτεύουσας.

    Όσον αφορά στην πυρκαγιά, καίει σε αγροτοδασική περιοχή της Νεάπολης Λεχαινών, με ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών να βρίσκονται στο σημείο για την κατάσβεση του μετώπου.

    GLEARNET

    Συγκεκριμένα, στο σημείο επιχειρούν αυτή τη στιγμή 9 οχήματα και 30 άνδρες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πότε είναι η Black Friday 2025; Οι εκπτώσεις μέχρι την Cyber ​​Monday

    Τολμούμε να το πούμε, αλλά με το φθινόπωρο να...

    Αναπληρωτής καθηγητής διορίστηκε στην Τήλο, όπου έμαθε τελικά ότι θα δίδασκε στην… Λέρο

    Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον εκπαιδευτικό Μιχάλη Πεταβράκη, ο...

    Στεγαστικό: Η ώρα των κλειστών ακινήτων – Αντίστροφη μέτρηση για τις αποφάσεις της κυβέρνησης

    Μετά τις φορολογικές ελαφρύνσεις σε νέους, εργαζόμενους, επαγγελματίες, συνταξιούχους...

    Πενήντα νεκροί στην πόλη της Γάζας από ισραηλινές επιθέσεις: Εντολή εκκένωσης από τους IDF – «Θα χρησιμοποιήσουμε βία»

    Το Ισραήλ συνεχίζει να σφυροκοπά την πόλη της Γάζας, και τις γύρω...