Στο νοσοκομείο τρεις μαθητές μετά από συμπλοκές στον Μύλο των Ξωτικών!

    Ημερομηνία:

    Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε στον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα, ανάμεσα σε μαθητές που επισκέφθηκαν το πάρκο.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr, ενώ οι μαθητές βρίσκονταν στο Χριστουγεννιάτικο πάρκο, καθώς είχαν έρθει εκδρομή από Λάρισα και Γιάννενα, για άγνωστο λόγο λογομάχησαν, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια.

    Η συμπλοκή είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Τρικάλων τρία αγόρια για παροχή πρώτων βοηθειών, χωρίς η κατάσταση της υγείας τους να εμπνέει ανησυχία.

    Προανάκριση για το περιστατικό μεταξύ των ανηλίκων διεξάγει η Aστυνομία, στην οποία μάλιστα οδηγήθηκαν οι συνοδοί καθηγητές προκειμένου να καταθέσουν για το συμβάν.

    Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων για την εξακρίβωση των εμπλεκόμενων μαθητών, βρέθηκαν 11 λεωφορεία γεμάτα μαθητές από τη Λάρισα, τα οποία αναχώρησαν αφού ταυτοποιήθηκαν οι εμπλεκόμενοι.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΧΑΪΑ – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Η μεγάλη καταστροφή από τη φωτιά στο Βασιλικό!

    Αυτό είναι το σημείο κοντά στο οποίο ξεκίνησε η...

    Ποιοι κερδίζουν περισσότερα με 40 χρόνια ασφάλισης – Τι αλλάζει από το 2026

    Η συμπλήρωση 40 ετών ασφάλισης αποτελεί καθοριστικό ορόσημο για όσους σχεδιάζουν...

    Σχολική λίστα 2025: Πόσο κοστίζει φέτος η επιστροφή στα θρανία

    Η επιστροφή στα σχολεία φέρνει κάθε χρόνο μαζί της και τον...