Στο πλευρό των παραγωγών ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος

Ημερομηνία:

Συνάντηση με αντιπροσωπεία κτηνοτρόφων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας είχε το πρωί της Τρίτης στο γραφείο του, ο Δήμαρχος, Γρηγόρης Αλεξόπουλος προκειμένου να ενημερωθεί για τις αποφάσεις που ελήφθησαν κατά τη συνέλευση του κλάδου και τη συγκρότηση Συντονιστικής Επιτροπής αγώνα.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο κ. Αλεξόπουλος δήλωσε «στεκόμαστε ακλόνητα στο πλευρό των κτηνοτρόφων και αγροτών του Δήμου μας, που βγαίνουν μαχητικά μπροστά και διεκδικούν δίκαια αιτήματα και πραγματικές λύσεις στα σοβαρά προβλήματα που τους ταλανίζουν.

Ως Δήμος που έχει υποστεί βαρύ πλήγμα από τη ζωονόσο της ευλογιάς, δεν μένουμε θεατές. Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι την αγωνία των παραγωγών μας για την ανασυγκρότηση του ζωικού τους κεφαλαίου, το συνεχώς αυξανόμενο κόστος παραγωγής και τους αυστηρούς περιορισμούς που επιβάλλονται. Η φωνή τους πρέπει να ακουστεί — και θα ακουστεί.

Για τον λόγο αυτό, ανταποκριθήκαμε άμεσα στο αίτημά τους και με επιστολή μας προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης απαιτήσαμε ουσιαστική αύξηση της επιδότησης ζωοτροφών, ειδικά υπό το καθεστώς των μέτρων εγκλεισμού.

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Κτηνοτροφίας και Αλιείας, Ιωάννης Θανασούλιας.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Πλασματικές εκπτώσεις και… παγίδες για τους καταναλωτές με φόντο την Black Friday

Η Black Friday επιστρέφει στις 27 Νοεμβρίου 2026, σε...

Πάτρα: Οδηγός πήγαινε ανάποδα στην Περιμετρική

Συνελήφθη, προχθές 05/11/2026 το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς...

Βάνα Μπάρμπα: Δεν μου έχει πει ποτέ όχι άντρας στη ζωή μου

Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, η Βάνα Μπάρμπα, η οποία...

Nέα τραγωδία στην ΒΙΠΕ Πατρών – Εγκλωβίστηκε σε σίδερα

Τραγωδία σημειώθηκε πριν από λίγο όταν ένας 59χρονος άφησε...