Στο ψυχιατρείο ο 47χρονος που σκότωσε τον σκύλο του

    Ημερομηνία:

    Το δρόμο για το ψυχιατρείο πήρε το μεσημέρι της Πέμπτης (5/12) μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του ο 47χρονος άνδρας, ο οποιος θανάτωσε με μαχαιριές το σκυλί του, την Ήρα, στην Κυψέλη.

    Ειδικότερα μετά την απολογία του 47χρονου διατάχθηκε η κράτησή του στο ψυχιατρείο. Σε περίπτωση που ο κατηγορούμενος γίνει καλά, τότε, μπορεί να αφεθεί ελεύθερος με τον όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές υποχρεωτική εμφάνιση σε ΑΤ. Οι ανακριτικές αρχές έκαναν δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης του κατηγορουμένου για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

    ICECAP
    Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ο συλληφθείς ακινητοποίησε το τετράποδο μέσα στη μέση του δρόμου και στη συνέχεια το μαχαίρωσε ενώ η αποτρόπαια πράξη του έχει καταγραφεί και σε βιντεοληπτικό υλικό.

    Σήμερα έξω από το κτίριο 9 των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων ήταν συγκεντρωμένα μέλη φιλοζωικών οργανώσεων ενώ φιλοζωικά σωματεία υπέβαλαν δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας στην ανάκριση.

    Μάλιστα κατά την μεταφορά του κατηγορούμενου συγκεντρωμένοι από φιλοζωικές οργανώσεις επιχείρησαν να τον προσεγγίσουν και να τον λιντσάρουν. Αστυνομικές δυνάμεις τους απώθησαν με αποτέλεσμα να σημειωθεί μικρή ένσταση μεταξύ φιλοζωικών οργανώσεων και αστυνομικών.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γενέθλια για την Κατερίνα Καινούργιου: Οι γεμάτες έρωτα ευχές του Παναγιώτη Κουτσουμπή – Φωτογραφία

    Γενέθλια έχει ανήμερα της Πρωτομαγιάς η Κατερίνα Καινούργιου! Η αγαπημένη...

    Έρχονται εξατομικευμένες ρυθμίσεις για χρέη σε ταμεία και εφορία, αλλά με αντικειμενικά κριτήρια

    Εξατομικευμένες ρυθμίσεις, αλλά με αντικειμενικά κριτήρια είναι το βασικό σενάριο...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 1/5/2025

    19:00 ΕΡΤ2 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός Α1 Γυναικών Volley League 21:00...

    Τροποποιητικές δηλώσεις: Μέχρι πότε μπορούν να γίνουν διορθώσεις χωρίς πρόστιμα

    Μέχρι τις 15 Ιουλίου θα έχουν την δυνατότητα οι φορολογούμενοι να υποβάλουν...